Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
jeehangeer Yeni Üye Toplam 59 yazı | 02/06/2017 : 14:22:07 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Elazığ | Meslek : Mühendis |
Adaladal Yeni Üye Toplam 6 yazı | 11/09/2017 : 13:46:41 Alıntı
Sorum şöyledir. Ben gebe kalmak isterim fakat sağlığımla ilgili problemlerden yumurta donasyonu yapmak zorundayım. Tüp bebek merkezleri Kıbrıs'ta Avrupa'da Ukrayna'da Amerika'da var bilirim. Arkadaşım dedi ki Kıbrıs pahalı biraz. Avrupalıların çoğu Ukrayna'ya gidiyorlar çünkü ucuzdur. Türkler çok gidiyor oraya. Hem pasaportada gerek yok yeni kimliklerden aldıysanız...İnternet'te çok kliniğin sitelerini gördüm. Ukrayna'ya gitmeye karar verdim çünkü koşullar daha yararlıydı. Hem çok pahalı değil hem de doğumun sayısının göstergisi yüksek... Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Çevirmen |
Adaladal Yeni Üye Toplam 6 yazı | 11/09/2017 : 13:50:10 Alıntı
Tüp bebek merkezinde tedavi görenler hangi ülkedeydiniz? Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Çevirmen |
Yagdam Yeni Üye Toplam 2 yazı | 08/12/2017 : 18:34:57 Alıntı
(( Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Öğretmen |
beyinsel Yeni Üye Toplam 75 yazı | 04/07/2019 : 01:26:09 Alıntı
Biz istanbul da turizm işi yapıyoruz... transfer konaklama dahil her türlü destegi sağlayabiliriz... paket olarak ta bişeyler yapabiliriz... 0535 020 45 83 whatsapp yazın görüşelim... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
sammystrs Yeni Üye Toplam 2 yazı | 18/07/2019 : 21:55:37 Alıntı
Herşeyin başında hocam aracılık yapacağınız sağlık hizmetlerinin prosedürü hakkında sanki işlemi siz yapacakmışsınız gibi bilgilenip gelenleri bilgilendirmek ayrıca bazı yükümlülükler şeklinde sağlık bakanlığının bir pdf i vardı diye hatırlıyorum orada daha detaylı bilgi edinirsin. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Turizm |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |