Yeni Üye Toplam 82 yazı |
|
atknkcc Üye Toplam 107 yazı | 05/05/2017 : 22:39:44 Alıntı
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun? Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
tyson Yeni Üye Toplam 82 yazı | 06/05/2017 : 02:52:30 Alıntı
(Bizim denizlerin dibi fazlaca kirli özellikle İstanbul'da. Önce güzel bir dip çalışması yapılıp sonrasında ekolojik ekonomiye açılabilir tabi.) güzel bir bakış açısı teşekkür ederim atknkcc 3 tarafımız denizlerle çevrili olduğunu hep bildik ama daha yüzmeyi bile yüzde 50 mizden fazlası bilmiyoruz bilmeyen kimseyi kinamiyorum eğitimde çocuğu nasıl egitirsek öyle olur okulda eğitim sistemi yüzünden liseyi bitiren biri olarak ne yabancı dili ne bir meslek ne spor ne dinegitimi ne sosyal eğitim hiç bir şey alamadık yaşımda geldi geçti simide yaş geçti tekrar başa dönülmez insaAllah bundan sonraki nesiller tam donanımlı olurlar Yazık bizim toplumumuza denizi uzaktan seyrediyoruz sanki deniz bir kaç Zenginin denizin ortasinda yatlarlara gezer ; ama halk bir nebze olsun sadece yazın sahil bölgesinde denizi 20 30 metre kesfediyoruz Eger bu deniz benimse altınida üstünude gormeliyim. Denizi seven denizi bilen denizi kirletmez insan sevdiğine kiymaz acir. denizler canlı organizmalar nasıl severiz : yakın olursak insaAllah dip turizmi canlanır şehirde bunaldinmi şehir dışınada gidemem ; ama bi deniz altı yapsak söyle ayda bi ne rahatlar insan. Bi iki de deniz canlısı gördükmu?........ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sporcu |
tyson Yeni Üye Toplam 82 yazı | 04/12/2017 : 02:52:57 Alıntı
. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sporcu |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |