Yeni Üye Toplam 10 yazı |
|
Onursabirlioglu Yeni Üye Toplam 6 yazı | 26/06/2016 : 15:09:00 Alıntı
Onrsbr Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Magosa | Meslek : Yöneticilik |
ertcom Üye Toplam 110 yazı | 07/07/2016 : 16:39:02 Alıntı
supermann Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
kırcalı Yeni Üye Toplam 15 yazı | 04/09/2016 : 01:25:33 Alıntı
Ben Antal yada ikamet ediyorum.Zeytinyağlarıyla ilgileniyorumEğer istersen ben burada pazarlayabilirim.bana ulaşırsan memnun olurum. UK Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emekli |
KEMALTT Yeni Üye Toplam 78 yazı | 12/10/2016 : 01:41:28 Alıntı
teşekkurler Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Satış / Pazarlama |
prisma360 Yeni Üye Toplam 3 yazı | Merhaba turizm işi ile uğraştığım için istanbul da hatrı sayılı resataurant işletmecileri ve 4 yıldızlı konseptte otellerin satın alma müdürleri ile iletişimim güçlüdür. Detaylı bilgi gerekiyor bunun için bana mesaj atabilirsen sevinirim saygılar prisma360 danışmanlık ve aracılık hizmetleri Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Gladioman Yeni Üye Toplam 3 yazı | 31/10/2016 : 03:49:40 Alıntı
Zeytinyağları ile ilgili bilgili verebilirsen fiyat vsbende bakabilirim.. Hayat kısa,kuşlar uçuyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |