Yeni Üye Toplam 70 yazı |
|
uslubebek Yeni Üye Toplam 70 yazı | 02/03/2016 : 13:39:53 Alıntı
Internet Reklamcisi Yerleşim : Türkiye / Shertogenbosch | Meslek : Danışmanlık |
mettug33 Yeni Üye Toplam 33 yazı | Ayrıca bitki çayları ve bitki macunları içinde aynı şey geçerli ister markanızı oluşturalım ister ürün tedariği. Ürünlerin ihracat potansiyeli de bulunmaktadır. Saygılarımla. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : İletişimci |
darkrunner Yeni Üye Toplam 31 yazı | Merhaba e-ticaret değilde insanların işine yarayacak maddi manevi kazanımlar sağlayabilecekleri kampanyam.org diye bir projem var. Siteyi kendi çabamla geliştirmeye çalışıyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Fd44 Üye Toplam 103 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Diğer |
uslubebek Yeni Üye Toplam 70 yazı | 03/03/2016 : 10:11:34 Alıntı
yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar. özel mesajdan bir arkadasimiz yazdi ona geri dönus yaptim. Yorumlar daha basit seyler buyuk capli bir is ariyorum Internet Reklamcisi Yerleşim : Türkiye / Shertogenbosch | Meslek : Danışmanlık |
hakany5 Yeni Üye Toplam 83 yazı | 03/03/2016 : 14:06:44 Alıntı
uslubebek size özelden yazdım ama bana bir dönüş sağlamadınız sanırım gözünüzden kaçtı Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İthalat / İhracat |
armandoTR Üye Toplam 992 yazı | 08/03/2016 : 22:22:37 Alıntı
ROMANYADAKI MAGAZAMIZIN URUNLERINI INTERNET, WEB ,ONLINE GIBI SATIS VE KREDI KARTLI SATIS VS.DEGISIK LISANLARDA CALISACAK,URUN EKLEME VE KONTROLLU STOK YANI 4X4 LUK BIR SITENIN YAPILMASI ICIN UZMAN DENEYIMLI KISI VEYA FIRMALARLA IRTIBAT KURMAK ISTERIM . Ahmet Çörek corek.sl@gmail.com 0040736479747. bır ay boyunca bu numaradayım.whatshap ekleyebılırsınız. 05380862457. Yerleşim : İspanya / Tarragona |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |