Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
Mehmet Dilek Yeni Üye Toplam 1 yazı | 31/12/2015 : 09:35:52 Alıntı
Genç Osman Zeytin & Zeytin Yağları Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Gıda |
Mskesler Yeni Üye Toplam 8 yazı | 31/12/2015 : 11:48:56 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Asker |
leventbykcam Üye Toplam 109 yazı | 31/12/2015 : 17:00:07 Alıntı
bence bu konu burada uzman görüşü alınacak yer değil. yüz yüze bir inşaat veya mühendislik firmasından yardım almalısınız. Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : İthalat / İhracat |
tsunami74 Yeni Üye Toplam 6 yazı |
yorumlarınız için teşekkür ederim. arsa 416 metrekare zaten, kahverengi kodlu denildi, 5 kat ve 200 metrekare net imar izni verebiliriz dedi belediyedeki bu işe bakan bölümdeki mühendis. Burada yazma amacım ortalama min-max maliyeti öğrenmek. Allah izin verirse haftaya bir örneklendirme üzerinden fiyat talebinde bulunacağız. Teşekkürler. Yerleşim : Türkiye / Bartın | Meslek : Memur |
kuthun Yeni Üye Toplam 26 yazı | 08/01/2016 : 19:59:00 Alıntı
Bakın bu sitede "2015 YILI İÇİN BİNALARIN METREKARE NORMAL İNŞAAT MALİYET BEDELLERİNİ GÖSTERİR CETVEL" başlığında paylaşılmış belki sizin için bir örnek teşkil eder. http://www.gib.gov.tr/fileadmin/user_upload/Tebligler/Emlak_Vergisi/64_serno_emlakvergenteb_ek.xls Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
tsunami74 Yeni Üye Toplam 6 yazı |
çok teşekkür ederim hemen inceliyorum Yerleşim : Türkiye / Bartın | Meslek : Memur |
tsunami74 Yeni Üye Toplam 6 yazı | arsa sahibinin yaptığı puştluk yüzünden iş başlamadan bitti arkadaşlar : )) Yerleşim : Türkiye / Bartın | Meslek : Memur |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |