Yeni Üye Toplam 61 yazı |
| |||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
gladiator Yeni Üye Toplam 61 yazı | 09/11/2018 : 14:02:19 Alıntı
Turkiye’den yada Almanya uzerinden bana surekli mal tedarik edebilecek arkadaslarla iletisime gecebiliriz Ulker ve eti urunleri - pinar-sutas,gazi, marmara birlik, teksut- superfresh-piyale-bizim- Dardanel - Reis- tat-duru- bakliyat cesitleri- baharat cesitleri - koska- hacibekir-hazerbaba - Turk kahvesi ve diger Turk marketinde satilabilecek urunleri gonderebilecek bu iste deneyimi olan toptanci ihracatci arkadaslar Detay ve Fiyat konus mak icin Iletisime gecebiliriz . Every man has three characters:that which he shows,that wich he has,and that which he thinks he has.. Yerleşim : ABD / New York | Meslek : Gıda |
BernaTzn Yeni Üye Toplam 6 yazı | 24/12/2018 : 06:48:40 Alıntı
Uzun yıllar özel sektörde Uluslararası Ticaret konusunda hem Satış Pazarlama hem de Operasyon süreçlerinde aktif görev aldım. Yaptığımız ihracatlar sebebiyle Amerika pazarı ve prosedür konusunda genel prensiplerine hakimim. İlgilenmek isterseniz , gıda konusunda birkaç bilinen ve biraz daha niş ürün grupları konusunda naçizane önerilerimi paylaşmak isterim.
Yerleşim : Türkiye / Izmır | Meslek : İthalat / İhracat |
kaanblc Yeni Üye Toplam 3 yazı | 05/03/2019 : 18:41:22 Alıntı
Merhaba, Eminönünde çalışıyorum, burada bitki çayı üretimi yapan tanıdığım birinden (fabrika sahibi) bitki çayı alıp ABD ye ihraç etmek istiyorum. ABD de toptancı temasım var numune ürün yolladım olumlu şekilde geri dönüş oldu. Şu anki adımım ne olmalı hiç ihracat yapmadım ne firma kurdum ne bu konuda bilgim var. yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler. KB.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |