Yeni Üye Toplam 4 yazı |
|
tarikcoskun94 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 21/07/2015 : 13:40:28 Alıntı
Risksiz bir hayat, kurufasulyesiz pilava benzer. Eksiktir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
SmmDündar07 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 22/07/2015 : 13:54:09 Alıntı
2-Perakente satış yapmayacağın için yazarkasa şartı yok. 3-Mal alım satımı yapan işletmeler basit usul vergi mükellefi olamazlar. 4-Para sıkıntın yoksa ve kendi işini yapmakta kararlıysan LTD.ŞTİ. olmanda fayda var.( fakat yarın sıkıldım ben istemiyorum kapatacağım dersen 13-14 ay ve 1500-2000 masrafla kapatırsın.) 5- Takriben muhasebeci+damga vergileri ile birlikte yıllık toplam maliyeti 3000 TL gibi bir rakam çıkar. 6-Sen bayağı bir muhasebe sınavı gibi olmuşsun :))) ne kar edersen 3 er aylık dönemlerde onun %20 vergisini ödersin. Gümrük vergisi gider değil maliyettir. 7- ve son. şirket kuruluş maliyeti 2000-3000 arasında değişir sermayeye göre. tabi en az 10000 tl sermaye ile kuracağım dersen %25 bankaya bloke etmelisin. 1 hafta sonra kullanabilirsin bloke parayı. Sevgilerle genç kardeşim. Sana bol şans.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Muhasebe |
haydibizdenal Üye Toplam 227 yazı | 11/09/2015 : 00:27:10 Alıntı
Bende izmirdeyim ara goruselim 0 531 764 43 35 www.sifamagazasi.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
Proje Finance C apital Yeni Üye Toplam 34 yazı | 19/09/2015 : 11:59:28 Alıntı
rufat.ashurov@gmail.com Ashurov Rufat Yerleşim : Azerbaycan / Baku | Meslek : Danışmanlık |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |