Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
villayaşam Yeni Üye Toplam 21 yazı | 60 adet ofis olan binada giriş kata resepsiyon yapılmasında fayda var. Hatta iki kat alta inerek 2 katlı kapalı otopark yapılması maliyeti arttırır ama binaya pirestij kazandırır. Bununda yaklaşık maliyeti: 2.400.000 TL Profesyonel Çözüm Ortağınız; www.villayasam.com Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İmalat |
ahmetlogo Üye Toplam 131 yazı | 13/12/2015 : 13:34:52 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Turizm |
abitgulistan Üye Toplam 216 yazı | taks nedir? taban alan kat sayısını bilmeden maliyet hesaplaması yapılamaz. Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Danışmanlık |
villayaşam Yeni Üye Toplam 21 yazı | Profesyonel Çözüm Ortağınız; www.villayasam.com Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İmalat |
chertpoberi Üye Toplam 174 yazı | 18/12/2015 : 20:16:45 Alıntı
4 cephe de acik mi yoksa bitisik nizam olmasi da bir faktor.. 25x24metre dusunursek, derinlik fazla... Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Serbest meslek |
villayaşam Yeni Üye Toplam 21 yazı | Yaklaşık maliyet isteyen arkadaşlardan onaylı projede isteyelim :) Arkadaşlar hepimizin yaptığı bir şey. Elimize bir arsa geldiği zaman hesap makinesiyle yaklaşık maliyet hesabı yaparız. Ben yapmadım diyen yalan söyler. Profesyonel Çözüm Ortağınız; www.villayasam.com Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İmalat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |