Üye Toplam 110 yazı |
|
ToptanAlıcı Yeni Üye Toplam 41 yazı | 16/03/2015 : 05:16:16 Alıntı
Sıfır, İkinci El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım-Satım ve İmalatı Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
bymehmet Yeni Üye Toplam 62 yazı | 26/03/2015 : 07:24:09 Alıntı
0506 580 94 40 my Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
ycl68 Üye Toplam 110 yazı | 20/11/2016 : 18:37:42 Alıntı
Güncel. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
hrlshn Üye Toplam 204 yazı | yemekseğeti yerine kendi web siteni kur bulunduğun bölgede facebook reklamı el ilanı vb dağıt derim ben http://berkayfastfood.com/menu1.aspx bu şekilde bir web sitesi size yıllık maliyeti 500 tl / yıllık hürol şahin 0 531 764 43 35 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
mstafaa27 Yeni Üye Toplam 76 yazı | 25/11/2016 : 21:34:19 Alıntı
önce çevrenizde tanındık tavsiye edilen bir köfteci olun çevrenizde kağıt reklamlarla bu işi yapın, şahsen yemek sepetini kulanacak olsam ismini hiç duymadığım hiç yemediğim bir firmayı tercih etmem sanırım yüzde 99 müşteriler benim gibi düşünür. yani hiç gerek yok Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |