Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
TiMeCoDe Yeni Üye Toplam 72 yazı | Danışmanlık firmalarına sakın paranı kaptırma. böyle bir işe girdigin zaman hemen danışmanlık firmaları atlarlar işte %100 onaylanacak vs sen işini düzgün yaptıktan sonra saten onaylanır. E TİCARET İTHALAT İHRACAT ALİBABA & ALİ EXPRESS YARDIM İthalat Yapmak İstiyormusunuz ? İhracat Yapmak İstiyormusunuz ? Alibabayardim.com Aliexpressyardim.com Chevroletyolyardim.com Opelyolyardim.com Enucuzubudur.com Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : Ticaret |
beirut77 Yeni Üye Toplam 39 yazı | 21/12/2014 : 20:00:44 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Dekoratör |
hemperi Üye Toplam 508 yazı | 22/12/2014 : 17:18:06 Alıntı
önce git bir arıcının yanında çalış sonra karar ver.. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
baykemob Yeni Üye Toplam 2 yazı | 25/12/2014 : 23:57:05 Alıntı
Kovan fiyatları yaklaşık 150 tl (kdv haric) civarındadır. 500 kovan için 75000 tl lik kovan alabilirsin, bunun yanında ilgili makine ekipmanlarda alabillirsin. Hatta karavan bile alabilirsin. Kısacası proje bedelin yaklasık 100000-120000 TL arası olur kdv haric. Zaten kdv den muafsın. Ve yüzde 50 hibe alırsın. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Elektrik / Elektronik |
hakan-ist Yeni Üye Toplam 7 yazı | 31/12/2014 : 11:12:19 Alıntı
Ben de şu anda yaşadıklarının aynısını sürekli düşünen biri olarak seni destekliyorum, 3 yıl önce kursu bitirerek sertifikamı aldım, ailem de Erzincana yerleşeli 2 yıl odu aklımın bir köşesinde söylemiş olduğun iş hep mevcut ama bir türlü cesaret edip giremedim, çalıştığım işyerinde yaklaşık 40.000 tl civarı tazminatımı bir türlü bırakıp yapamadım. Az da olsa çok da olsa balı hep şekersiz olarak üretip satarsan, insanlara güven kazandırabilirsen her geçen yıl artan bir satış grafiğin olacaktır. Her kovandan 30kg bal çıkarabilirsen ve 30-35 tl civarı satışını yapabilirsen 1 kovandan 900tl kazanırsın ki giriş maliyeti olarak bakarsan max 250tl gibi bir maliyeti olan kovan için 1 yılda kendini amorti edip üstüne para kazandıran sektör çok azdır. Daha önce arıcılık üzerine bir tecrüben yok ise kurs sonunda 50 kovana tek başına bakabilirsin. Umarım başarırsın takip edeceğim bir konu olacak. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |