Yeni Üye Toplam 6 yazı |
|
melihgcn Yeni Üye Toplam 81 yazı | 10/12/2014 : 20:33:17 Alıntı
*Kağıt* = Hayat Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 10/12/2014 : 22:53:48 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı |
nevastones Üye Toplam 352 yazı | ilaç firmalarının desteğini isteyin. onlarda alışık zaten, firmacılara direkt söyleyin, benim paraya ihtiyacım var, kiramı, suyumu, elektriğimi ödeyin. 50% MF verin diye.8 senedir sektörün içinde biri olarak bunlar yapılıyor. Keşke eczacılık okusaydım. paramedikal eczacı ve doktor olmak varmış bu dünyada :) malum sektör daralıyor, ilaç firmalarının kotaları sürekli artıyor. direkt anlaşın, utanma filan hikaye, işlaç firmaları da kabul eder nasıl olsa, kabul etmeyen ilaç firması hemen hemen yok gibi. nasıl olsa ilaçların muadilleri var. saygılar. Nevateks Tekstil www.nevatextile.com Email: info@nevatextile.com www.facebook.com/neva.tekstil twitter: @nevateks instagram: nevatextile Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Tekstil |
Ar-Ge Yeni Üye Toplam 20 yazı | 29/01/2015 : 16:59:27 Alıntı
ilaç şirketi ne yapsın :) cem yılmaz demiyeli (devlet bize yardım etsin biz eskiden sanatcıydık :) başta piyasa analizi yapmakta sıkıntı doğmuş bence... pazarlamacı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
kinstd Yeni Üye Toplam 81 yazı | 08/06/2016 : 21:26:47 Alıntı
HANGİ İL İLCEDE İKAMET EDİYORSUNUZ? AYLIK SATISINIZ NE KADAR? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Otomotiv |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |