Suni Bağırsak Üretimi - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla


    Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Suni Bağırsak Üretimi


romaxi
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
01/12/2014 :  23:26:02 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı


Arkadaşlar bugünlerde oldukça revaçta olan bağırsak konusunda bir üretim işletmesi kurmayı düşünüyorum. Avrupa ve Türkiye'de bayağı bir pazar var. Araştırmalarım sürüyor sizlerinde fikirlerinizi almak istedim. İşin içinde olan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Satış / Pazarlama
kurdoglu
Üye

Toplam 329 yazı
17/12/2014 :  11:32:25  Alıntı
bilmedigin işe girme kardes..ben bagırsak işide yapıyorum orjinal koyun ve sıgır bagırsagı suni bagırsak işi bitti sayılır haberin olsun

Yerleşim : Türkiye / Tr  |  Meslek : Serbest meslek
meleti
Üye

Toplam 300 yazı
21/12/2014 :  22:19:11  Alıntı
http://www.istekobi.com.tr/kobi-bilgi-merkezi/haberler/binka-cin-de-suni-bagirsak-uretecek-h27783.aspx

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Serbest meslek
cemalerd
Üye

Toplam 144 yazı
22/12/2014 :  11:50:44  Alıntı


Sn.Romaxi,
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla Türkiyede şuan Suni Bağırsak üretimi yapılmıyor.Doğal barsak ta zaten ihtiyaca yeteri kadar cevap vermiyor.Kurumsal Firmalar genelde Çinden 1.kalite mal alıyor daha parası olan butik üretim yapanlar İsviçre ve İtalyadan biraz daha kaliteli mal alıyorlar diğer merdivenaltı tabir edeceğimiz üreticiler ise tahmin edeceğin gibi Çinden 2.veya 3.kalite malları alıyorlar.
Suni Barsak 2 tür üretiliyor,Birincisi yenebilen Protein Tozları ihtiva eden ürün,Diğeri ise Plastik ihtiva eden ürün.
Protein Granüllerinden üretilen üretim Know-how ı şuan Türkiyede yok Adanalı bir firma Doğal Barsak üretimi yapıyordu onlar bu yıl iki ay önce Çinli bir firma ile anlaştılar Çinde Suni barsak üretimi yapacaklar.
Makinaların getirilmesi gerekiyor,İster Protein bazlı yenebilir suni barsak isterse plastik karışımlı yenmeyen barsak ikisinin de üretim teknolojisi yok bizde malesef.
Bilgilerinize,
Saygılarımla,

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
 

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

  • Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.


 

2.44 saniye.
01:31:00, 27 Aralık 2024, Cuma

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım