Üye Toplam 206 yazı |
|
merfarm Yeni Üye Toplam 49 yazı | 12/11/2014 : 00:21:54 Alıntı
ara konu hakkında görüşelim Yerleşim : Türkiye / amasya | Meslek : Ticaret |
fahritemel Yeni Üye Toplam 15 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Elektrik / Elektronik |
RAKBULUT Üye Toplam 146 yazı | 17/11/2014 : 13:50:37 Alıntı
konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bize bilgilerini sunarlarsa seviniriz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
merfarm Yeni Üye Toplam 49 yazı | 17/11/2014 : 19:19:51 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / amasya | Meslek : Ticaret |
merfarm Yeni Üye Toplam 49 yazı | 17/11/2014 : 19:39:02 Alıntı
Arkadaşlar topraksız tarım çok karlı bir iştir öncelikle bunu belirtmek isterim başlama maliyeti çok yüksektir ve otomasyon sistemi gereklidir uygun alan, uygun besin ereyikleri, uygun ısı, nem, ec değeri, ph değeri gibi koşulları yerine getirmeniz lazım. Yerleşim : Türkiye / amasya | Meslek : Ticaret |
serhatb Yeni Üye Toplam 5 yazı | Ankara/ Polatlıda ben şahsıma 1 senedir bu iş üzerine yogunlaştım domatez ve marul için ciddi büyük çalışmalar yaptım. Güneş yetersizliğinden istenen verim bir türlü alıamıyor. şimdi ise fide yetiştiriciğine girdim. Fide yetiştiriciliğinde tohumları uzak köyden topluyorum. Organik ortamda organik olarak yetiştiriyorum. izlediğin videolar seni etki altında bırakmasın topraksız tarımda oran/ fiyat karşılaştırması yaparsan eger diğerine göre neredeyse 2 kat cıkıyor. Bilgilerine sunarım. iyi çalışmalar Türkiyem Ölene Kadar Sevdalıyım Sana Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
alfa16 Üye Toplam 433 yazı | 04/12/2014 : 08:26:52 Alıntı
topraksız tarım için perlit konusunda destek verebilirim saygılar 05417458595 Yerleşim : Türkiye / Marmara | Meslek : Emekli |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |