Almanyada Yasayan Arkadaslardan Nette İs Fikirleri - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Almanyada Yasayan Arkadaslardan Nette İs Fikirleri
 1 

markos1977
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
02/09/2014 :  20:46:02 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Merhaba arkadaslar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum eger yanlis yere acmissam yönetimden özür dilerim dogru yere tasiyabilirler..

Arkadaslar Almanyada yasiyorum ve bir meslegim olmadigi icin normal bir isde calisiyorum yani gelirim asgari ücret diyim.Genisde bir aileye sahibim yani lafin kisasi gecinmek cok zor..Bir birikmisim ve herhangi bir ise atilacak sermayemde yok .. Aklima tek gelen internette satis yapayim diyorum yani ne bilim ufaktan birkac parca birseyler alip ebay da satayim diyorum onu döndüreyim ufak ufak emekleyerek birseyler yapayim diyorum ama bu konuda hicbir bilgim yok almanyada ne satsam mali nerden temin etsem internetten toptan diyelim 20-30 mal aldim onu tekrar nette saticam

Almanyada yasayan arkadaslarim bir yardimci olurlarsa mutlak yapanlar ve fikirleri olanlar vardir mutlaka Allah Rizasi icin bi bilgi veren cikar niyetiyle buraya yazdim ...

Benim fazla bi beklentim yok e yüklü bi is yapicak paramda yok hani ufaktan onu cevirip sürekli yapmayi düsünüyorum öyle fazla bir beklentim yok evime biraz daha katkida bulunabilmek icin basarabilirsem ilerde ayda 500 euro alabilsem benim icin cok iyi olucak bu islerden

Yani nerden baslayabilirim ?
Bi mal satmaya kalksam onu temin etmek icin internetten nerden toptanci bulabilirim ?
Ne satabilirim ne ile baslamaliyim ?

Yerleşim : ALMANYA / Bremen  |  Meslek : Diğer
Marca Reklam
Üye

Toplam 170 yazı
08/11/2014 :  19:34:37 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bende 2 senedir Almanyadayim buraya ilk geldigimden beri online yapilacak isleri arastiriyorum . Gördügüm kadariyla buraya uzak dogudan cok ucuza ürünler getirmesi cok kolay . Bunlari ucuza satin alip yine tekrar Ebayde satabilirsin . Bir arkadasima mesela elektronik bir ürün lazim oldu ve acildi . uzak dogu fiyati 3 euro idi kargoyla beraber , ama teslimati 25 gün sonraydi ayni ürün 18 euroya 1 güne teslim idi oradan aldik ona :) Yani tutmaz deme satilir . Fakat vergi olaylarinida arastirman gerekiyor biliyorsun enselerler burada hemen :D Viel Glück !
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim : Türkiye / Almanya  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
DataTirial
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
08/11/2014 :  21:56:35  Alıntı
Markos1977,

E-ticaretle ilgilenmesemde bilişim alanında olduğum için pratiğimde oldu eğer skype adresini özel mesaj ile gönderirseniz daha detaylı konuşuruz.
Ucuza toptan ürün getirmeniz vergi vb. işlemleri anlatabilirim aynı zamanda temin edebilceğiniz yerler hakkındada detaylı görüşebiliriz.

E-ticaret dışındada internet platformunda para kazanabilceğiniz yöntemler mevcut.

Biraz birikiminiz var ise ikili opsiyon ve borsa. (Risklidir kazancı iyidir.)
Youtube Adsense (Youtubeda eklediğiniz videolar izlendikçe para kazanabilirsiniz. ( Kolay gibi gözüksede bir hayli zordur)
Programlama dillerinden herhangibi birini öğrendikten sonra güzel bir işte çalışabilirsiniz veya r10 gibi sitelerde freelance olarak çalışabilirsiniz.
Ziyaretçisi çok olabilicek bir fikir ile site kurarsınız (siteniz ziyaret edildikçe reklamlar tıklandıkça vs. ödeme alabilirsiniz. (İlk etapta ziyaretçi çekmesi sorun olsada sonrası için iyi paralar kazandırcak bir sistem)
Veyahut belirlediğiniz toptancılardan ucuza ürünler alarak amazon / ebay vb. sitelerden satışını gerçekleştirebilirsiniz.
Makale yazarlığı veya benzeri işlerde pek kazandırmasada çalışmana göre değişir. (150 kelimelik bir oyun tanıtım açıklaması 1 TL Genelde günde 50 tane yaparsanız 50 Lira 5 tane yaparsanız 5 lira kazandırır. Sabrınız ve imla kurallarına dikkat edebilceğinizi düşünüyorsanız sermayesiz bir iştir.)
Freelance olarak bazı sitelerin müşteri hizmetlerinde çalışabilirsiniz. (Evinizde freelance olarak çalışırsınız ek olarak r10 gibi webmaster sitelerindeki iş ilanları bölümlerinden iş ilanlarına bakabilirsiniz.)
Oyun Programlama - Teknolojik Ürünler Toptan Satış

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
shorpon005
Yeni Üye

Toplam 32 yazı
05/12/2014 :  22:32:19  Alıntı

arkadasım bızım bır mobilya fırmamız var almanyada mobılya pazarlayabılırsın ulasmak istersen serginho_213_213@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Esnaf
markos1977
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
09/02/2015 :  17:16:36  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Marca Reklam
Bende 2 senedir Almanyadayim buraya ilk geldigimden beri online yapilacak isleri arastiriyorum . Gördügüm kadariyla buraya uzak dogudan cok ucuza ürünler getirmesi cok kolay . Bunlari ucuza satin alip yine tekrar Ebayde satabilirsin . Bir arkadasima mesela elektronik bir ürün lazim oldu ve acildi . uzak dogu fiyati 3 euro idi kargoyla beraber , ama teslimati 25 gün sonraydi ayni ürün 18 euroya 1 güne teslim idi oradan aldik ona :) Yani tutmaz deme satilir . Fakat vergi olaylarinida arastirman gerekiyor biliyorsun enselerler burada hemen :D Viel Glück !

Uzak dogu isi bize cok uzak:) az mal getirtilmez sanirim ordan su an ne yapiyorsun peki aradigini bulabildinmi arastirma yapiyorum yazmissin..Umarim bulmussundur eger bulduysan banada bir fikir ver.
Bazi arkadaslar konu ile uzaktan yakindan alakasi olmayan seyler yazmislar:(

kenane123
Yeni Üye

Toplam 33 yazı
09/05/2015 :  10:32:43  Alıntı
Almanya avrupa ve türkiye arasında kuracagımız e ticaret sitesine yazılımcı arkadaslar arıorz lütfen iletişime geciniz 0551 447 70 82

Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf  |  Meslek : Satış / Pazarlama
fantazisexshop.
com

Yeni Üye

Toplam 6 yazı
29/05/2015 :  12:58:57 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
cinsel ürün satabilirsin bencede almanya başta olmak üzere yurtdışından çok talep var sektör ve ürünlrini benden alabilirsin yardımcı olurum eğer düşünürsen.
www.fantazisexshop.com
www.erotikgeciktirici.com
www.kaldiricihaplar.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İnternet
Utayist
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
06/08/2015 :  05:13:53  Alıntı
Bende Almanya’da yaşıyorum cinsel ürünler hakkında tedarikçi arkadaşlar ile görüşebiliriz.
Aşağıdaki cümle doğrudur.
Yukarıdaki cümle yanlıştır.

Yerleşim : ALMANYA / Stutgart  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
jenerator
Üye

Toplam 223 yazı
06/08/2015 :  17:14:58 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bilgilendirirmisin?Nereden ve nasıl başlamalı kaçpara gerekli? hrktrb@gmail.com

Yerleşim : Türkiye / Trabzon  |  Meslek : Ticaret
hersey
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
06/08/2015 :  20:12:17  Alıntı
bende burda tekstil isine girmeyi düsünüyorum ama nereden mal alacagimi bilmiyorum

Yerleşim : ALMANYA / Münster  |  Meslek : Serbest meslek
markos1977
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
12/08/2015 :  16:04:13  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Utayist
Bende Almanya’da yaşıyorum cinsel ürünler hakkında tedarikçi arkadaşlar ile görüşebiliriz.

Siz cinsel ürünlermi satiyorsunuz bu kategoride isler nasil yani, almanyada isler baya karisik türkiye gibi rahat degil nasil yapiyorsunuz ?

FikretBulut
Üye

Toplam 150 yazı
12/08/2015 :  16:16:38  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey
bende burda tekstil isine girmeyi düsünüyorum ama nereden mal alacagimi bilmiyorum

Neusa imotexe gitmelisin

Yerleşim : Türkiye / Tekirdag
hersey
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
12/08/2015 :  20:36:32  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FikretBulut
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey

Neusa imotexe gitmelisin

tesekkür ederim ederim Fikret bey mutlaka ugrayacagim önerdiginiz marka varmi

FikretBulut
Üye

Toplam 150 yazı
12/08/2015 :  21:45:52  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FikretBulut
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey

Neusa imotexe gitmelisin

tesekkür ederim ederim Fikret bey mutlaka ugrayacagim önerdiginiz marka varmi

Hemen hemen Avrupadaki tüm Markaların Show roomları ve Markasız olarak çin Pakistan hint ve bir kaç Türk Firması Toptancısı var orada Pakistan ve Hintlilerin yerini sorman gerekli Bodrum katlardalar biraz zor Tarifi, eskiden her gittiğimde şaşırıyordum. :-)

alfa16
Üye

Toplam 433 yazı
13/08/2015 :  09:15:32  Alıntı
arkadaşlar sizlere dekoratif duvar kaplama ürünü tekstil sıva gönderelim , satın , yada uygulayın.
[url=https://hizliresim.com/Gk31J6][/url]
[url=https://hizliresim.com/aDXBv5][/url]
[url=https://hizliresim.com/j2BYMn][/url]
[url=https://hizliresim.com/1kNnbA][/url]
[url=https://hizliresim.com/OZEd6Z][/url]
1 poşet toz karışım , 10 litre su ile mikserlenir ve alçı gibi sıvanılır.
250 ayrı renk ve desen kombinasyonu mevcuttur.

mustafa bilginer
msbalfa@gmail.com
mobil : +905051202200

http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=80627

Yerleşim : Türkiye / Marmara  |  Meslek : Emekli
hersey
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
13/08/2015 :  14:54:01  Alıntı
Fikret bey imotexe giris gewerbelimi ?

FikretBulut
Üye

Toplam 150 yazı
13/08/2015 :  17:09:49  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hersey
Fikret bey imotexe giris gewerbelimi ?

yok Gewerbesiz fakat her yerden Gewerbe olmadan ürün alamazsın

hersey
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
13/08/2015 :  18:41:07  Alıntı
tesekkür ederim Fikret bey galiba sizde bu isle ugrastiniz

Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
14/08/2015 :  00:22:51  Alıntı
Bir ara ebay Ingiltere'de haftalik 150 sterling meblaginda urun satmisligimiz var . Ingiltere'de Charity Shop dedigimiz , ikinci el elbise ve esya dukkanlari bulunmakta , her sehir ve kasabada yeteri kadar ikinci el dukkani var Ingiltere'de . Bu dukkanlar Almanya'da da varsa , 20 euroya kadar olan mallardan 10 tane satin alip , Ingiltere ebay'in de satis yapabilirsin.

Erdener Abi

Yerleşim : İngiltere / Nottingham  |  Meslek : Serbest meslek
hersey
Yeni Üye

Toplam 38 yazı
14/08/2015 :  11:16:54  Alıntı
erdener bey konuyu biraz daha acarmisiniz

Erdener_Abi
Yeni Üye

Toplam 96 yazı
14/08/2015 :  20:09:41  Alıntı
2009 yilinda , ben ve hanim ebay.co.uk'de bir hesap actik ve evde bulunan tum eski bayan elbiselerini satmaya basladik . Genellikle elbiseler cok az kullanilmis ve iyi kalite 1970'li yillardan kalan elbiselerdi . Arada sirada erkek giyim esyalarida sattik ama erkek giyim esyalari sayica daha az oldugu icin bayan elbiselerini satmaya devam ettik. Bir sure sonra elimizde ki stok tukenmeye yuz tutunca bu Charity Shop'lara giderek oradan 5 ila 15 pound arasi aldigimiz elbiseleri , yaklasik 3 katina ebay'de listeledik ve satislara devam ettik . Genel olarak haftalik 150 poun civari satis yapiyorduk . 2013 yilinda Turkiye'ye donduk ve bu isi biraktik.

Yapacaginiz sey eger varsa Almanya'da bu tip Charity dukkanlari , ucuza alip , Ingiltere Ebay'de satmak . Aslinda is cok basit , malin fotgraflarini cekiyorsunuz , beay'e yukluyorsunuz ve bekliyorsunuz . Biz satis yaparken dunyanin pek cok ulkesinden alicilar cikiyordu , Almanya'ya da bir kac sefer mal satmisligimiz var yalnis hatirlamiyorsam.

Bu sayfaya bakarsaniz ornekleri gorebilirsiniz . http://www.ebay.co.uk/sch/Womens-Clothing-/15724/i.html?_from=R40&_nkw=second+hand+dresses

Erdener Abi

Yerleşim : İngiltere / Nottingham  |  Meslek : Serbest meslek
cindl
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
15/09/2015 :  15:38:02  Alıntı
Merhaba,
Ingiltere'de yasiyorum, bilgisayar muhendisiyim ve e-ticaret yapmayi dusunuyorum.
Urun tedarik edebilecek arkadaslarla tanismak isterim.

Yerleşim : İngiltere / Londra  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
bilgidevim
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
24/11/2015 :  11:58:25 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
istanbul da yaşıyorum web tasarım ve seo hizmeti veriyorum işini internete taşımak isteyenlere yardımcı olabilirim.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Medya
tandirkokorec
Yeni Üye

Toplam 11 yazı
29/11/2015 :  20:52:55  Alıntı
slm geciktirici krem yapıyorum merdiven altı yani patent almak çok zor Türkiye de elden satış yapmak isteyenlere temin edebilirim 0532 799 45 01

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Ticaret
tandirkokorec
Yeni Üye

Toplam 11 yazı
29/11/2015 :  20:56:24  Alıntı
merhaba hücre yenileyici,yaşlanmayı önleyen,güç veren, çeşitli baharatlardan yapmış olduğum bir karışım var yüz yıllık bir formül bazı ünlülere milli takım dr cengiz beyede verdim halen satış yapıyorum ilgilenenlere toptan satış yapabilirim 0532 7994501

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Ticaret
SouL
Üye

Toplam 286 yazı
30/11/2015 :  03:19:09  Alıntı
Uçak bileti sat internette ve cevredeki arkadaslarina en mantiklisi;)
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim : ALMANYA / Stutgart  |  Meslek : İletişimci
markos1977
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
29/05/2016 :  18:12:16  Alıntı
Konuma girip kendi fikirlerini benimle paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yanlız bazı arkadaşlarım konumu reklam alanı sanmış gibi:(

Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
14/08/2016 :  22:03:02  Alıntı
Game sultan kurcala biraz
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer
bitirim06
Üye

Toplam 213 yazı
03/09/2016 :  18:40:52  Alıntı
ebaydan windows 10 7 8.1 codelerı satabılırsınız. en ucuz satan 13 dolara satıyor. cok ucuza tedarik edebılırım size. turkiyeden satıs yapamıyorum malum paypal sıkıntısı

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Diğer
BiggBoss
Yeni Üye

Toplam 37 yazı
03/09/2016 :  21:12:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Bugun elimize gelen 100.000 adet civarında ikinci el bayan kıyafetleri bulunuyor. Yurtiçinde veya yurtdışında satmak isteyenlare toptan verebiliriz.
Montlar ,kabanlar, kürkler, kıyafetler çoğu markalı ürünlerdir. (%70 civarı ) Yurtdışında rahatlıkla satışını yapabilisiniz.
Bunun dışında tek kişilik ve çift kişilik çarşaflar bulunmaktalar. adet fiyatı tek kişiliklerde 6.5 TL çift Kişilikte ise 7.5 TL dir.
İlgilenenler mesaj atabilirler ersoys@tooneffects.com
Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim.

Yerleşim : Türkiye / Istanbul  |  Meslek : Danışmanlık
Ibo23
Yeni Üye

Toplam 11 yazı
03/09/2016 :  22:24:29  Alıntı
Hic girme cünki artik internet dahda zorlasdi ve cok para lagzim insanlar
Bir euro kazancina biseyler satip is yapiyorum saniyor sende öyle yapicsksan hic baslama...j

Yerleşim : Türkiye / Aydın  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.61 saniye.
08:32:04, 6 Nisan 2025, Pazar

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım