Yeni Üye Toplam 9 yazı |
|
Marca Reklam Üye Toplam 170 yazı | http://www.huntelmann.com Serbest Girisimci Yerleşim : Türkiye / Almanya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
DataTirial Yeni Üye Toplam 4 yazı | 08/11/2014 : 21:56:35 ![]() E-ticaretle ilgilenmesemde bilişim alanında olduğum için pratiğimde oldu eğer skype adresini özel mesaj ile gönderirseniz daha detaylı konuşuruz. Ucuza toptan ürün getirmeniz vergi vb. işlemleri anlatabilirim aynı zamanda temin edebilceğiniz yerler hakkındada detaylı görüşebiliriz. E-ticaret dışındada internet platformunda para kazanabilceğiniz yöntemler mevcut. Biraz birikiminiz var ise ikili opsiyon ve borsa. (Risklidir kazancı iyidir.) Youtube Adsense (Youtubeda eklediğiniz videolar izlendikçe para kazanabilirsiniz. ( Kolay gibi gözüksede bir hayli zordur) Programlama dillerinden herhangibi birini öğrendikten sonra güzel bir işte çalışabilirsiniz veya r10 gibi sitelerde freelance olarak çalışabilirsiniz. Ziyaretçisi çok olabilicek bir fikir ile site kurarsınız (siteniz ziyaret edildikçe reklamlar tıklandıkça vs. ödeme alabilirsiniz. (İlk etapta ziyaretçi çekmesi sorun olsada sonrası için iyi paralar kazandırcak bir sistem) Veyahut belirlediğiniz toptancılardan ucuza ürünler alarak amazon / ebay vb. sitelerden satışını gerçekleştirebilirsiniz. Makale yazarlığı veya benzeri işlerde pek kazandırmasada çalışmana göre değişir. (150 kelimelik bir oyun tanıtım açıklaması 1 TL Genelde günde 50 tane yaparsanız 50 Lira 5 tane yaparsanız 5 lira kazandırır. Sabrınız ve imla kurallarına dikkat edebilceğinizi düşünüyorsanız sermayesiz bir iştir.) Freelance olarak bazı sitelerin müşteri hizmetlerinde çalışabilirsiniz. (Evinizde freelance olarak çalışırsınız ek olarak r10 gibi webmaster sitelerindeki iş ilanları bölümlerinden iş ilanlarına bakabilirsiniz.) Oyun Programlama - Teknolojik Ürünler Toptan Satış Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
shorpon005 Yeni Üye Toplam 32 yazı | 05/12/2014 : 22:32:19 ![]() arkadasım bızım bır mobilya fırmamız var almanyada mobılya pazarlayabılırsın ulasmak istersen serginho_213_213@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Esnaf |
markos1977 Yeni Üye Toplam 9 yazı | ![]() ![]()
Uzak dogu isi bize cok uzak:) az mal getirtilmez sanirim ordan su an ne yapiyorsun peki aradigini bulabildinmi arastirma yapiyorum yazmissin..Umarim bulmussundur eger bulduysan banada bir fikir ver. Bazi arkadaslar konu ile uzaktan yakindan alakasi olmayan seyler yazmislar:( Yerleşim : ALMANYA / Bremen | Meslek : Diğer |
kenane123 Yeni Üye Toplam 33 yazı | 09/05/2015 : 10:32:43 ![]() Almanya avrupa ve türkiye arasında kuracagımız e ticaret sitesine yazılımcı arkadaslar arıorz lütfen iletişime geciniz 0551 447 70 82 Yerleşim : ALMANYA / Düsseldorf | Meslek : Satış / Pazarlama |
fantazisexshop. com Yeni Üye Toplam 6 yazı | cinsel ürün satabilirsin bencede almanya başta olmak üzere yurtdışından çok talep var sektör ve ürünlrini benden alabilirsin yardımcı olurum eğer düşünürsen. www.fantazisexshop.com www.erotikgeciktirici.com www.kaldiricihaplar.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İnternet |
Utayist Yeni Üye Toplam 9 yazı | 06/08/2015 : 05:13:53 ![]() Bende Almanya’da yaşıyorum cinsel ürünler hakkında tedarikçi arkadaşlar ile görüşebiliriz. Aşağıdaki cümle doğrudur. Yukarıdaki cümle yanlıştır. Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
jenerator Üye Toplam 223 yazı | Bilgilendirirmisin?Nereden ve nasıl başlamalı kaçpara gerekli? hrktrb@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Trabzon | Meslek : Ticaret |
hersey Yeni Üye Toplam 38 yazı | 06/08/2015 : 20:12:17 ![]() bende burda tekstil isine girmeyi düsünüyorum ama nereden mal alacagimi bilmiyorum Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek |
markos1977 Yeni Üye Toplam 9 yazı | ![]() ![]()
Siz cinsel ürünlermi satiyorsunuz bu kategoride isler nasil yani, almanyada isler baya karisik türkiye gibi rahat degil nasil yapiyorsunuz ? Yerleşim : ALMANYA / Bremen | Meslek : Diğer |
FikretBulut Üye Toplam 150 yazı | ![]() ![]()
Neusa imotexe gitmelisin Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
hersey Yeni Üye Toplam 38 yazı | ![]() ![]()
tesekkür ederim ederim Fikret bey mutlaka ugrayacagim önerdiginiz marka varmi Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek |
Hemen hemen Avrupadaki tüm Markaların Show roomları ve Markasız olarak çin Pakistan hint ve bir kaç Türk Firması Toptancısı var orada Pakistan ve Hintlilerin yerini sorman gerekli Bodrum katlardalar biraz zor Tarifi, eskiden her gittiğimde şaşırıyordum. :-) Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
alfa16 Üye Toplam 433 yazı | 13/08/2015 : 09:15:32 ![]() arkadaşlar sizlere dekoratif duvar kaplama ürünü tekstil sıva gönderelim , satın , yada uygulayın. [url=https://hizliresim.com/Gk31J6] ![]() [url=https://hizliresim.com/aDXBv5] ![]() [url=https://hizliresim.com/j2BYMn] ![]() [url=https://hizliresim.com/1kNnbA] ![]() [url=https://hizliresim.com/OZEd6Z] ![]() 1 poşet toz karışım , 10 litre su ile mikserlenir ve alçı gibi sıvanılır. 250 ayrı renk ve desen kombinasyonu mevcuttur. mustafa bilginer msbalfa@gmail.com mobil : +905051202200 http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=80627 Yerleşim : Türkiye / Marmara | Meslek : Emekli |
hersey Yeni Üye Toplam 38 yazı | 13/08/2015 : 14:54:01 ![]() Fikret bey imotexe giris gewerbelimi ? Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek |
yok Gewerbesiz fakat her yerden Gewerbe olmadan ürün alamazsın Yerleşim : Türkiye / Tekirdag |
hersey Yeni Üye Toplam 38 yazı | 13/08/2015 : 18:41:07 ![]() tesekkür ederim Fikret bey galiba sizde bu isle ugrastiniz Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 14/08/2015 : 00:22:51 ![]() Bir ara ebay Ingiltere'de haftalik 150 sterling meblaginda urun satmisligimiz var . Ingiltere'de Charity Shop dedigimiz , ikinci el elbise ve esya dukkanlari bulunmakta , her sehir ve kasabada yeteri kadar ikinci el dukkani var Ingiltere'de . Bu dukkanlar Almanya'da da varsa , 20 euroya kadar olan mallardan 10 tane satin alip , Ingiltere ebay'in de satis yapabilirsin. Erdener Abi Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
hersey Yeni Üye Toplam 38 yazı | 14/08/2015 : 11:16:54 ![]() erdener bey konuyu biraz daha acarmisiniz Yerleşim : ALMANYA / Münster | Meslek : Serbest meslek |
Erdener_Abi Yeni Üye Toplam 96 yazı | 14/08/2015 : 20:09:41 ![]() 2009 yilinda , ben ve hanim ebay.co.uk'de bir hesap actik ve evde bulunan tum eski bayan elbiselerini satmaya basladik . Genellikle elbiseler cok az kullanilmis ve iyi kalite 1970'li yillardan kalan elbiselerdi . Arada sirada erkek giyim esyalarida sattik ama erkek giyim esyalari sayica daha az oldugu icin bayan elbiselerini satmaya devam ettik. Bir sure sonra elimizde ki stok tukenmeye yuz tutunca bu Charity Shop'lara giderek oradan 5 ila 15 pound arasi aldigimiz elbiseleri , yaklasik 3 katina ebay'de listeledik ve satislara devam ettik . Genel olarak haftalik 150 poun civari satis yapiyorduk . 2013 yilinda Turkiye'ye donduk ve bu isi biraktik. Yapacaginiz sey eger varsa Almanya'da bu tip Charity dukkanlari , ucuza alip , Ingiltere Ebay'de satmak . Aslinda is cok basit , malin fotgraflarini cekiyorsunuz , beay'e yukluyorsunuz ve bekliyorsunuz . Biz satis yaparken dunyanin pek cok ulkesinden alicilar cikiyordu , Almanya'ya da bir kac sefer mal satmisligimiz var yalnis hatirlamiyorsam. Bu sayfaya bakarsaniz ornekleri gorebilirsiniz . http://www.ebay.co.uk/sch/Womens-Clothing-/15724/i.html?_from=R40&_nkw=second+hand+dresses Erdener Abi Yerleşim : İngiltere / Nottingham | Meslek : Serbest meslek |
cindl Yeni Üye Toplam 2 yazı | 15/09/2015 : 15:38:02 ![]() Merhaba, Ingiltere'de yasiyorum, bilgisayar muhendisiyim ve e-ticaret yapmayi dusunuyorum. Urun tedarik edebilecek arkadaslarla tanismak isterim. Yerleşim : İngiltere / Londra | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
bilgidevim Yeni Üye Toplam 3 yazı | istanbul da yaşıyorum web tasarım ve seo hizmeti veriyorum işini internete taşımak isteyenlere yardımcı olabilirim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Medya |
tandirkokorec Yeni Üye Toplam 11 yazı | 29/11/2015 : 20:52:55 ![]() slm geciktirici krem yapıyorum merdiven altı yani patent almak çok zor Türkiye de elden satış yapmak isteyenlere temin edebilirim 0532 799 45 01 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
tandirkokorec Yeni Üye Toplam 11 yazı | 29/11/2015 : 20:56:24 ![]() merhaba hücre yenileyici,yaşlanmayı önleyen,güç veren, çeşitli baharatlardan yapmış olduğum bir karışım var yüz yıllık bir formül bazı ünlülere milli takım dr cengiz beyede verdim halen satış yapıyorum ilgilenenlere toptan satış yapabilirim 0532 7994501 Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Ticaret |
SouL Üye Toplam 286 yazı | 30/11/2015 : 03:19:09 ![]() Uçak bileti sat internette ve cevredeki arkadaslarina en mantiklisi;) Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif Yerleşim : ALMANYA / Stutgart | Meslek : İletişimci |
markos1977 Yeni Üye Toplam 9 yazı | 29/05/2016 : 18:12:16 ![]() Konuma girip kendi fikirlerini benimle paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yanlız bazı arkadaşlarım konumu reklam alanı sanmış gibi:( Yerleşim : ALMANYA / Bremen | Meslek : Diğer |
Bartoloucci Üye Toplam 1351 yazı | 14/08/2016 : 22:03:02 ![]() Game sultan kurcala biraz Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
bitirim06 Üye Toplam 213 yazı | 03/09/2016 : 18:40:52 ![]() ebaydan windows 10 7 8.1 codelerı satabılırsınız. en ucuz satan 13 dolara satıyor. cok ucuza tedarik edebılırım size. turkiyeden satıs yapamıyorum malum paypal sıkıntısı Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
BiggBoss Yeni Üye Toplam 37 yazı | Bugun elimize gelen 100.000 adet civarında ikinci el bayan kıyafetleri bulunuyor. Yurtiçinde veya yurtdışında satmak isteyenlare toptan verebiliriz. Montlar ,kabanlar, kürkler, kıyafetler çoğu markalı ürünlerdir. (%70 civarı ) Yurtdışında rahatlıkla satışını yapabilisiniz. Bunun dışında tek kişilik ve çift kişilik çarşaflar bulunmaktalar. adet fiyatı tek kişiliklerde 6.5 TL çift Kişilikte ise 7.5 TL dir. İlgilenenler mesaj atabilirler ersoys@tooneffects.com Bir fikre mi ihtiyacın var? Veya başarılı olmak ve değer görmek istiyorsan görüşelim. Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Danışmanlık |
Ibo23 Yeni Üye Toplam 11 yazı | 03/09/2016 : 22:24:29 ![]() Hic girme cünki artik internet dahda zorlasdi ve cok para lagzim insanlar Bir euro kazancina biseyler satip is yapiyorum saniyor sende öyle yapicsksan hic baslama...j Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Esnaf |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |