Yeni Üye Toplam 31 yazı |
|
emrtrn1903 Yeni Üye Toplam 31 yazı | 01/07/2014 : 14:56:56 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Öğrenci |
brwland Yeni Üye Toplam 46 yazı | Mantar türü olarak revaçta olan kültür mantarı, üretimi kolay, ancak biraz sermaye gerekir (10 bin TL) Geçen Çanakkale'ye gittik, köylüler mantar zamanı (Et mantarı diyorlar) matar toplayıp kilosunu 15 tL den satıyorlarmış. Sermayesiz, Kendi köyümde toplayan tanıdıklar var (çuvalı 50 TL ) ye ormanlık alandan topluyorlar (TOKAT'TA) Tesis düşünüyorsan kompost yapmasını iyice bir araştır. Mantar sporlar üzerinden yetiştirilir. Tarımda yapılacak bi dünya iş var, öğrenmeden girme sadece İnternetten para kazanma https://parasesi.net Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
Aspire Üye Toplam 175 yazı | 05/07/2014 : 09:40:26 Alıntı
Denizlide bu işi yapan cok var özellikle istiridye mantarı benim tavsiyem gir bir üreticinin yanına en az 1 sene çalış bir çeşit staj gibi düşün ondan sonra kendine ait bir tesis kurup üretebilirsin. Benim tavsiyem madem organik tarım okuyorsun organik mantar üretimiyle ilgilen bunun çok kolay olduğunu düşünemiyorum ama yapabilirsen onu yap bunun içinde istiridye mantarı üretmen lazım çünkü bu cins mantarın kompostunu kendin yapabilirsin, diğer kültür mantarının kompostunu hazırlamak biraz daha zahmetli olduğu için hazır alınıyor ve bu kompostun üretiminde bazı ilaç ve kimyasallar kullanıldığı için bunun organiğinin olma ihtimali yok bu yüzden sen istiridye üretimine gir zaten bu konuda duayen şehirlerden birinde okuyorsun kolay gelsin Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |