Üye Toplam 122 yazı |
|
ankaraevbul Yeni Üye Toplam 3 yazı | sahibinden.com'un bir kısmı malum emlak portalı. bu tür bir emlak portalının görsel eğitim seti mevcut. onu izlerseniz epey faydası olur sanırım. http://www.e-gorselegitim.com/Ankara_Evbul_Emlak_Portali_Gorsel_Egitim_Seti_10 Yerleşim : Türkiye / ankara | Meslek : Öğretmen |
meltem34 Yeni Üye Toplam 30 yazı | biz moscowsupplier.com olarak bu tarz siteleri yaptık gelir elde etme konusunda ise, siteye giriş arttıkça gelirde artmaya başladı ama 3 kişiyi bence bu proje kurtarmayabilir.. gene de siz bu işe inanıyorsanız, sonuna jkadar gitmenizi tavsiye ederim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
jacki Yeni Üye Toplam 30 yazı | 28/02/2016 : 01:15:53 Alıntı
büyük paralar yatırsan dahi kötü haber, o sektör doldu, bu saatten sonra sahibinden.com a rakip yok, oluyor bazen öyle birisi çıkıyor sektörü kapatıyor buda o sektörlerden bir tanesi, başka sitelerde var ama sektörün %90 ı sahbinden.com da uğraşanda varsa artık uğaşmasın zamanınıza yazık. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
darkrunner Yeni Üye Toplam 31 yazı | Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
transfermatik Üye Toplam 405 yazı | Sana güzel bir ilan sitesi öneriyorum bir bak istersen. http://www.hediyealmarehberi.com/ Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |