Yeni Üye Toplam 7 yazı |
|
comandante1453 Üye Toplam 223 yazı | 06/09/2013 : 11:38:01 Alıntı
*Öncelikle dikiş konusunu bilmen gerekir.İşi bilen bir insana bel bağlamak her sektör için tehlikelidir.Ne kadar güvendiğinde hiç önemli değil.Bir süre sonra ben olmasam bu işletme yürümez tavrıyla karşılaşabilirsin. *Seri üretim yapmayacağın için heryerde bulunamayan modeller olmalı ki yüksek maliyetini karşılayacak fiyatlar koyabilesin. *Bu işin en önemli kısmı bence pazarlama ve satış.Net konusunda çok doğru adımlar düşünmüşsün.Ama öncelikle çevrenizdeki insanlardan bu ürünleri satmaya başlamalısınız.Bu alanda sosyal olmak önemli.Hiç bir ürün kendi kendini satmaz. *Ayrıca kendinize 2 ay değil enkötü 1 sene zaman tanıyın.Bir işin oturması duyulması ve insanların tepki vermesi çoğu işletme için ortalama 2 senedir. *Son olarak bu sektörde daha önce çalışmadıysanız,imkanınızda varsa part time da olsa biryerde çalışın veya bulunun.Kendi yerinizi açıp 1 senede tecrübe edeceklerinizi 3 ayda kazanabilirsiniz. Kolay Gelsin. Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
vildan09 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 20/11/2020 : 19:15:49 Alıntı
merhaba, bu fikrinizi gerçekleştirebildiniz mi Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Öğretmen |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |