Yeni Üye Toplam 16 yazı |
|
zeynom Yeni Üye Toplam 16 yazı | 07/01/2013 : 17:17:22 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Ticaret |
kapkona Yeni Üye Toplam 56 yazı | 07/01/2013 : 18:23:37 Alıntı
belki gördünüz belki görmediniz burayı bir inceleyin derim size belki yardımcı olur size. http://www.metro-tr.com/public/metro-tr/anasayfa/Musteri-Cozumleri/isletmenizin-ihtiyaclari/bakkallar-marketler#anker706404 ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
zeynom Yeni Üye Toplam 16 yazı | 08/01/2013 : 10:15:21 Alıntı
yorum için teşekkürler kapkona. konuyu özet olsun diye kısaca anlattım. dükkanımın sadece kredi borcu var araba ve kart borçları eve ait ama benim üzerime . eşim çalışıyor zaten o bakımdan harçlık olsun diye dedim. ve malesef nüfus 50 bin değil 5 bin . verdiğiniz konuyu inceleyeceğim teşekkürler Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |