Yeni Üye Toplam 71 yazı |
|
sampiyon Yeni Üye Toplam 54 yazı | 21/12/2012 : 23:41:15 Alıntı
Yerleşim : Fransa / Montlucon | Meslek : Turizm |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 22/12/2012 : 05:22:01 Alıntı
Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 24/12/2012 : 14:01:26 Alıntı
Sayin editor yardimci olursaniz menmun olurum. Bir fikri olan yokmu bu konuda. Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 28/12/2012 : 14:51:13 Alıntı
Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
murat_akkoc Üye Toplam 137 yazı | 28/12/2012 : 15:18:58 Alıntı
krediyi fransadan mı yoksa türkiyeden mi almak istiyorsunuz? Sorular ne kadar değişirse değişsin formül hep aynıdır. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 29/12/2012 : 00:31:18 Alıntı
Krediyi Turkiyeden almak istiyorum Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
auray56 Yeni Üye Toplam 71 yazı | 08/01/2013 : 03:38:23 Alıntı
Ne ilginc, ya ben yanlis yere konuyu actim yada aramizda gercekten bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadas yok. Samimi olarak soruyorum gercekten bir bilgi verecek kimse yokmu? Isterseniz mail olarak da fikirlerinizi alabilirim. Adresim: m-sen@hotmail.fr Yerleşim : Fransa / Auray | Meslek : Diğer |
nanolife Üye Toplam 149 yazı | Gelir belgen ya da ipotek gösterecek malın mülkün yoksa kredi alamazsın. Bankalar parayı vermeden, parayı geri nasıl alacağının hesabını yapar. Kendini garantiye almadan da kredi vermez. Nanolife Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |