Yeni Üye Toplam 84 yazı |
|
mduran Üye Toplam 195 yazı | 20/01/2016 : 12:16:09 Alıntı
TURŞUCU ŞEVO Yerleşim : Türkiye / Muğla | Meslek : Gıda |
msermet Yeni Üye Toplam 7 yazı | 20/01/2016 : 12:19:01 Alıntı
mdemirci Yerleşim : Türkiye / Kırıkkale | Meslek : İmalat |
plastikcim Yeni Üye Toplam 1 yazı | 10/06/2016 : 12:55:21 Alıntı
merhaba güzel bir iş düşünüyorsun ama bende plastik sektöründe çalışıyorum ustabaşıyım benim bulumduğum ortamda 2 plastik şişirme ve 2 enjeksiyon makinası var bunlarla gıdaya uygun plastik üretiyoruz. senin işe gelirsek gayet tecrübeli insanlarla iş yapman gerekir arkadaşların dediği gibi yapacağın iş için kalıp alman gerekir buna renk vermen için boya alman gerekir bunları gayet iyi araştırman gerekir hayırlısı olsun diliyorum not: danışmak istediğin soruları sorabilirsin özgür Yerleşim : Türkiye / Ordu | Meslek : Diğer |
renkweb Yeni Üye Toplam 1 yazı |
daha ne eklenebilir www.renkweb.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Reklam |
radar Yeni Üye Toplam 54 yazı | 21/08/2017 : 14:33:56 Alıntı
Simitcinin iside cok kolay degil soguk yagmur vs. Her isin zorlugu var plastik sektorunde pasta buyuk siz butun sonce ektorun yaptigi isi biek zorunda desiniz poset pet sise galos once ne ureteceginize karar verin yeni baasyanlarcozulura danismanlik veren firma var hersey cozulur ama unutmayinki ne kadar cok bu isi yapan olursa pasta o kadar kuculur herkesehayirli isler ve sunu unutmayin helalinden rizik arasaniz allah yardim eder. üretim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |