Doğru: İyi akşamlar, Seka Holding, ben Dilara nasıl yardımcı olabilirim?
Doğru: Ben Dilara Öztan, Seka Holding’ten arıyorum Kemal San Bey’le görüşebilirmiyim lütfen?
Doğru: Ahmet Bey şu anda ofiste değil, not bırakmak isterseniz ben alayım, kendisi döner dönmez aradığınızı iletirim.
Yanlış: Ahmet Bey yok. Daha sonra arayın.
Doğru: Efendim Ahmet Bey şu anda toplantıda, yaklaşık 2 saat sonra biteceği düşüncesindeyim, dilerseniz notunuzu alayım, kendisine mutlaka iletirim.
Yanlış: Ahmet Bey toplantıda, ne zaman biteceğini bilmiyorum, kendisini görürsem söylerim.
Doğru: Ahmet Bey şu anda ofis dışında, konuyu öğrenebilirsem sizi ilgili başka bir departmanla görüştürebilirim.
Yanlış: Ahmet Bey yok, yerine bakan kimse yok, daha sonra arayın.
Doğru: Rica etsem Mehmet Beye Ahmet Beyin acil olarak telefon beklediğini iletebilirmisiniz? Teşekkür ederim ben kiminle görüştüm?
Yanlış: Ahmet Bey’in aradığını söyleyin. Klik...
Doğru: Seka Holding Günaydın... Serhat Bey merhaba nasılsınız?
Doğru: Seka Holding Günaydın... Kimin aradığını söyleyeyim efendim?
Yanlış: Alo... Kimsiniz?
Doğru: Canan Hanım Mehmet Bey’i öğleden sonra kaçta arasam uygun olur acaba?
Doğru: Kemal Bey evet bugün ikinci arayışınız... Emre Bey bugün çok yoğun sanırım sizi aramaya fırsatı olmadı ben tekrar hatırlatacağım.
Yanlış: Aaaaa ben söyledim sizi aramadımı?
Doğru: Evet notumu aldım Serpil Hanım sizi 286 66 86 numaralı telefondan arayacağız (teyit)
Doğru: Tabii efendim telefon beklediğinizi ileteceğim kendisinde numaranız varmıydı?
Doğru: Kemal Bey’in telefon görüşmesi biraz uzun süreceğe benziyor dilerseniz biz sizi bitince arayalım?
Yanlış: Hattı meşgul daha sonra arayın
Doğru: Kusura bakmayın sizi bekletiyorum ama kendisi yerinde değil bulmaya çalışıyorum.
Yanlış: Bekleyin...
Doğru: Biliyorum haklısınız efendim, Ahmet Beye durumu izah edip sizi aramasını hatırlatacağım.
Yanlış: Ay ne yapabilirim sizi aramıyorsa benim suçum ne?