Yeni Üye Toplam 16 yazı |
|
bumfunk Üye Toplam 214 yazı | benim düşündüğüm proje biraz daha profosyonel ve çok kazançlı bir sistem olmaya müsaitti fakat bu konuda yalnız kaldıgım ve kendimi tam olarak ifade edemem dolayısı ile şimdilik bir şey yapamadım saygılarımla mehmetarslan01@windowslive.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
Baron71 Yeni Üye Toplam 14 yazı | 29/03/2012 : 18:14:35 Alıntı
baron Yerleşim : Türkiye / Kırıkkale | Meslek : Serbest meslek |
metinmetin Üye Toplam 390 yazı | 30/03/2012 : 09:50:39 Alıntı
Sahibinden.com a kişiler ücretsiz ilan verebiliyor. Siz mağaza açmak zorundasınız bunun içinde yeri yurdu vergi nosu belli bir yere ihtiyacınız var.Zaten bu saydıklarımda aynı şekilde yapıyor.Önce yeri açıyor sonrada çıkıp dolaşıp yerinizi biz satalımmı diye camlardaki sahibinden ilanlarını arıyorlar... metinmetin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Emlakçı |
bumfunk Üye Toplam 214 yazı | ve bundan fayda saglayanlar çok cuz i bir ücret ödeyerek bu hizmeti alıyor olacaklar benim fikrim bu Yerleşim : Türkiye / İstanbul |
egemavi Yeni Üye Toplam 46 yazı | 12/04/2012 : 03:01:15 Alıntı
herkese slm.arkadaslar yukarıdakı soru ve soruya yonelık cevablarınızı okudum.ben bursadan yazıyorum ve bu işi yapıyorum.bursa emlak musavırlerı odasının acmıs oldugu kursa gıttım kurs sonunda bır sınava gırdım ve sımdı yetkılı belgeye sahıbım.ayrıca mortgage brokerlık kurs ve sınavınıda aldım.sımdı yukarıdakı sorunuza ve cevablara yonelık yardım amaclı kucuk bır cevabım olacak.yetkı belgesız kesınlıkle boyle sonu olmayan bır olaya kalkısmayın arkadaslar.nedenı ıse bugun tapuya gıtmek ıstedıgınızde sızın aracı olarak veya emlakcı olarak tapuya gıtmenız ıcın emlak musavırlerı odasında yetkı belgenız olması gerekmektedır aksı takdırde kesınlıkle tapuya gıremezsenız ve sonuc olarak bu olaydan hıcbırsey elde edemezssınız ayrıca bu yıl uludag unıversıtesınde emlakcılık bolumu olarak 2 yıllık bır bolum acıldı yanı emlakcılık artık bır meslek ve bu meslegı herkes yapamayacak ben kısaca sızlere acıklamada bu konu cok degısık ve cok derın herkese selamlar,bol sanslar. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |