Üye Toplam 192 yazı |
|
bayramturel Üye Toplam 106 yazı | 26/09/2011 : 22:03:30 ![]() Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun... Yerleşim : Türkiye |
ersanayaz Üye Toplam 192 yazı | 26/09/2011 : 22:22:45 ![]() iyi insanlar yok mu mutlaka var o insanları bulduğum zaman ise kul köle olurcasına hürmet etmek istiyorum Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Otomotiv |
Bünyamin54 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 20/12/2011 : 21:57:31 ![]() ALLAH razı olsun Kardeşim çok güzel bir konuya değindin.Aynı sorunlar bende de var anlamıyorum gitti insanlar birbirlerine badik atmakta kötü dünmekte akrabalar arasında baba oğul arasında bile oluyor...He Şerefli namuslu tertemiz insanlarda var..İnş RABBİM karşılaştırırsa harbiden bende hürmet etmek istiyorum...Ama olsun sabır Sen kalbini doğru tut ALLAH yüzüne güler kafanı yorma sabır... Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Gıda |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |