Yeni Üye Toplam 25 yazı |
|
Ismail KIRTILLI Yazar Toplam 997 yazı | Aslında hergün pek çok birbiri içine karışmış yüzlerce metafor arasında, bir alışkanlık, bir olayın diğerine yol açması, yada başka bir olaya/kişiye tepki şeklinde yaşıyoruz. Gerçekten de, çoğu zaman önümüzde seçenkler var. İyi olanı seçmiyorsak, sonuçta ortaya çıkacak sonuçlarda bahane bulmaya da hakkımız yok sanırım. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Bale Yeni Üye Toplam 25 yazı | 22/10/2002 : 11:46:14 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bankacılık-Finans |
ebuahmed Yeni Üye Toplam 12 yazı | 22/10/2002 : 14:35:51 Alıntı
hoşgeldin bale, güzel bir hikayeyle başlamışsın buda güzel. güzel düşününce güzel görüp,güzel yaşama imkanı var. sen yaştaki biri için iyimser olmak güzel bir şey. ancak;ben öyle düşünemiyorum,hiç okumamak lazım gibi geliyor bana.yani olup bitenden habersiz olmak gibi, çünkü ülkemizin ve dünyanın genel manzarası hiçde iç açıçı değil. esenlikler dilerim. Yerleşim : Türkiye / Van | Meslek : İşçi |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |