Üye Toplam 347 yazı |
|
beyaz24 Yeni Üye Toplam 3 yazı | 23/09/2007 : 13:11:02 ![]() Yerleşim : Türkiye / Balikesir | Meslek : İnternet |
soner3859 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 04/10/2007 : 11:43:49 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
HakanFinans Üye Toplam 450 yazı | 24/06/2010 : 00:59:30 ![]() Adam öksüz haliyle 42 yaşında hem emekli olmuş hemde tıp pı bitirip doktor olmuş,Jet almak içinde girmemiş bu maratona hayalini gerçekleştirmiş.Ben 65 yaşımda emekli olacağım. :) Kimi niye kandıralım adamcağız ilkokul mezunu,tornacıyken doktor olmuş,Daha ne yapsaymışda aferin deseymişiz. Bu adam urfada olsaymış,oxford a girmeye de azim etseymiş yaparmış.Demekki urfada oxford yoktu??? bir bahaneymiş... ... ... ... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bankacılık-Finans |
HakanFinans Üye Toplam 450 yazı | 24/06/2010 : 01:13:29 ![]() Çok çok teşekkürler..Gerçekten mükemmel bir yazı.Etkileyici, hayatın ta kendisinden,örnek bir öykü.Çok kaliteli bir paylaşım yapmışsınız,inşallah böyle paylaşımlar devam eder. Eminim bu sitede benim gibi birçok girişimci,hayali peşinde koşan kişi ,ailesi ve çevresi tarafından engellenmiştir.İnanamamışlardır.Benim arkadaşlarım,ben o tornacıda çalışırken okuyacağım doktor olacağım desem hakanım ne içiyonda böyle kafa yapıyosa sende banada getir derlerdi herhalde.. Hem hayalleri,girişimleri engelleyen zihniyetler için,hemde hayalleri peşinde koşan bizler için gerçekten örnek bir hikaye.. Sayg. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bankacılık-Finans |
eminem Yeni Üye Toplam 95 yazı | Gerçekten takdire şayan bir insan...Bu yazı sanki yarama dokundu... Ben ilk okulu bitirdiğimde köyden İzmir e taşındık..Yaşasın!!..Okuyabilecektim burda...Ama dar görüşlü ailem beni okula yollamadı,kız kısmısıyımya yoldan çıkarım diye...Zaten hep ezik büyütüldüm gözüm açılmadı cearetim kendime güvenim yoktu,şimdiki aklım olsa gizli gizli okurdum dışardan..Eşim hep dışardan oku dedi ama sonradan hiç istemedim...4 üniversite bitirip işsiz olan arkadaşımı düşündüm belki... Okusaydım dr,öğretmen değilde bilim adamı olmak istiyodum ben:))..Yada hayalgücüyle yapılan bir iş,yada arkeelojiye meraklıydım,köyde bağa gittiğimizde arkadaşlar dağda buldukları çömlek kırıklarıyla evcilik oynarken,ben acaba bunlar ne zamandan kalma başka varmı diye elimle ha bire sağı solu kazardım:))) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
TBUDT Üye Toplam 187 yazı | Bana ölümünün 10.yılında Kemal Sunalı hatırlattı Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Ticaret |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |