Yeni Üye Toplam 23 yazı |
|
hyilmaz99 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 27/09/2007 : 13:46:46 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Gıda |
kerrigan Yeni Üye Toplam 3 yazı | 27/09/2007 : 23:36:24 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Diğer |
hyilmaz99 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 28/09/2007 : 07:35:48 Alıntı
Kerrigan saçmalamış.. bilmediğiniz konuda yorum yapmayın lütfen komik oluyorsunuz. peynir altı suyundan ayran falan olmaz. ayran sadece taze sütten yapılır. ve bir miktar tuz ilava edilir o kadar. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Gıda |
Bartoloucci Üye Toplam 1351 yazı | 02/10/2008 : 10:27:14 Alıntı
Satılık Ziftin Olsun, Selanik'ten Kel Gelir Yerleşim : Türkiye / Özel | Meslek : Diğer |
Aslan A. Yeni Üye Toplam 7 yazı | 09/11/2018 : 11:21:09 Alıntı
Asalamu aleykum! Teknoloji ve ayran üretim tarifi satabilen bir şirket veya mühendis arıyorum. Ekipman gerekli değildir, üretim Rusya'da süt fabrikasında başlatılacaktır. Ayran tadı hem Sütaş hem de Pinar firmalarına ya da daha iyi olmalıdır. Bana bir e-posta yazın ya da burada kendi e-posta, ben yazacağım. Yerleşim : Rusya Federasyonu / Grozny | Meslek : İmalat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |