Yeni Üye Toplam 19 yazı |
|
fstreet Yeni Üye Toplam 18 yazı | 14/06/2011 : 21:08:32 Alıntı
yapacağın iş cok basit... gene aynı sistemin üzerinde yogunlaşarak ben bunları insanlara nasıl pazarlarım diye üşüneceksin. güçlü yanlarını ortaya koyman gerekiyor. zayıf yonlerınınde farkına varman gerek bunları bır arada tutup hangısının agır bastıgına dıkkat etmen lazım. güçlü yonlerini pazarlama yonunde kullanman zayıf yonlerını ise geliştirmen yada minimize etmen gerek. 2. ise halk ne istiyor onun arastırmasını yapman lazım. nasıl bir konsept olusturman gerektıgını bulmalısın. ınsanları ne sattıgın degıl nasıl sunum yaptın onları oraya getırır. pazar arastırmanı guclendırmelısın sonrasına elındekılerı onlara nasıl sunacagını guclu yanlarınla sunman lazım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
mehmet N Yeni Üye Toplam 3 yazı | 07/11/2016 : 00:06:07 Alıntı
milletin anlattığı gibi değil. süper iş fırsatları var. günlük bin dolar kazanacak projem var yanıma dürüst bir ortak arıyorum 05326581892 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Esnaf |
Coi Yeni Üye Toplam 3 yazı | Pizza yapabilirsin bence pizza mühendisi Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
yasinertok Üye Toplam 117 yazı | ase Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |