Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
talipp Yeni Üye Toplam 86 yazı | Şimdiden başarılar... İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR, İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR.... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
denizliarge Yeni Üye Toplam 94 yazı | 16/05/2007 : 14:08:27 Alıntı
Organik Tarım yapmak istiyorsanda beni ara: Metin : 0.533.4625354 0.258.2413497 Entropi Su Soğutma Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İletişim |
reklamcı Yeni Üye Toplam 30 yazı | 17/05/2007 : 16:41:41 Alıntı
ciddi bi rakamdan bahsediyosun. bence bu paranın yarısını riske atarak yapabileceğin çok güzel işler var gıda işinde çok güzel para var. eğer düşünürsen benimle irtibata geç. sana yardımcı olacağıma inanıyorum.ben yaptığım işten ciddi paralar kazanıyorum. fatih arslan: 0536 231 33 21 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Reklam |
avsar_oglu Yeni Üye Toplam 1 yazı | 11/09/2007 : 22:21:33 Alıntı
recep Yerleşim : Fransa / Metz | Meslek : Serbest meslek |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |