Yeni Üye Toplam 15 yazı |
|
gazetecieren Yeni Üye Toplam 14 yazı | 28/01/2016 : 12:16:51 Alıntı
mutlu kal... Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Satış / Pazarlama |
mehmetustam Üye Toplam 643 yazı | 29/01/2016 : 13:53:43 Alıntı
Sayın gazetecieren Ben 80 kuruşa alıyorum, 100 kuruşa satıyorum, % 25 para kazanıyorum, zengin deyilim ama Allah bin bereket versin, buna da şükürler olsun :) Yerleşim : Türkiye / Kantinci | Meslek : Esnaf |
yasin3232 Yeni Üye Toplam 7 yazı | 30/01/2016 : 04:03:35 Alıntı
Arkadaslar burada yeniyim. Bagzi kurallar var, yanlis yapmak istemiyorum. Her paylasim oluyormu, yani reklam yapmis gibi olmamak icin size teklifimi yapacagim özelden görüselim. Zengin olmak isteyen Kenarda az cok yatirim yapmak icin maddiyati olan aradaslar, size sunacagim firsati degerlendirmek istiyorsaniz, bana email yolu ile ulasirsaniz sevinirim. Insallah cok güzel bir firsat degerlendirebilirsek arkadaslar. Saygilarimla erbaacompany@web.de Yasin Yerleşim : ALMANYA / Recklighausen | Meslek : Grafiker |
goknevren Yeni Üye Toplam 19 yazı | 09/11/2018 : 09:58:19 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |