Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
talipp Yeni Üye Toplam 86 yazı | Sen işim bir an önce olsun diyorsan bayiliğini al. Ama mevcut riskleri de göze al,ülkemizde darbe olacağını sanmam ama ekonomide bir sallantı artık kaçınılmaz. Ama yok ben beklerim diyorsan, doların çıkacağını ve piyasaların sallatıya gireceğini unutma.iyi düşün iyi karar ver, zaten bir sürü koniksci arkadaşımız da sana fikrini söyler. İşimiz zor dostum, kolay gelsin sana. İŞİNİ BİLEN DAĞDAN KERVAN AŞIRIR, İŞİNİ BİLMEYEN DÜZOVADA YOLUNU ŞAŞIRIR.... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
fatihyelmen Üye Toplam 176 yazı | 02/05/2007 : 08:46:18 Alıntı
istisnayım,,kaideyi bozarım Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |