Yeni Üye Toplam 8 yazı |
|
macromx Editör Toplam 146 yazı | Garsonlara ve davranış şekillerine dikkat ederim. Fiyatlara dikkat ederim ama hizmet kalitesi ve yiyecek kalitesi iyiyse fazlada dikkate almam. Sipariş beklerken ilgilenebileceğim gazete-dergi tipinde yayınlar okumak isterim. Rahat bir ortam isterim. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Diğer |
EFNAN Yeni Üye Toplam 36 yazı | 26/01/2007 : 14:52:26 Alıntı
ysn Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
murko Yeni Üye Toplam 5 yazı | nerede açacaksınız bu 1 ? bende faas food açtım 6 ay sonra zazar ettim dışardan gözüktüğü gibi gitmiyor . iyi güzel analiz etmen gerekir + işten anlaman lazım bizim gibi eger anlamıyorsan çok kötü bizde elemana gebe kaldık çok sorun yaşadık bir gün gelmeyince işler sarpa sarıyordu az çok işten anlaman lazım haburgerle ve patatesle olmuyormuş bu iş yanına diğer çeşitlerden de koyman lazım kebap türü yoksa hamburger para toplamıyor + motosikletçi eleman koyacaksan vay haline onlar tam dert ehiyetli elaman bulmaya çalış benim eleman kaza yaptı 8 milyara patladı bana ve kızdım bu işi bıraktım yani adamım düşün taşın zarar etme derim. Murat Yıldız murat.yildizz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İşsiz |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |