Üye Toplam 2356 yazı |
|
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Çünkü hızlıca gerçekleşen bu ileşimimin ulaştığı bilgi miktarıda zeknın işlevselliği olacak. Genç dimağda yeterli bilgi depolanmamışsa sonuç hayata geçemiyor. Bu durumda zeka içine bolca bilgi depolamayı başarmış diğerlerinden hızlı çalışan beyindedir. Zekasını ortaya koyabilmek bu yüzden en iyi 20 - 35 yaşları arasındaki sağlığına özen göstermiş insanlarda olmaktadır. 50 yaşına gelen çok tecrübeli bir insan artık yeterince zeki değildir. Fakat ezberlediği şeyler ve muhakeme yeteneği kendinden iki kat hızlı çalışan bir beyni alt edebilir. Saygılarımla. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
fatihler Yeni Üye Toplam 21 yazı | 28/04/2012 : 15:35:55 Alıntı
Bilgi paylaştıkça çoğalır.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 29/04/2012 : 00:37:29 Alıntı
Çok güzel ve faydalı bir yazı olmuş, defalarca okudum yazıyı, çünkü 40 yaşımdan sonra kazandığımı düşündüğüm şeyleri, izah etmekte çok zorlanıyordum, kendi duygularım + başkalarının duyguları bunları iyi algılamak ve yaşamı zenginleştirecek biçimde düzenleme yetisi, bu tarif mükemmel bence sahip olduğum bu yetileri hiç bir şekilde ne olduğunu ifade edemiyor,kazandığım tecrübeler diye geçiştiriyordum şimdi bilimsel olarak da neyi ifade ettiğini öğrenmiş oldum Duygusal Zeka imiş :-) emeğinize sağlık teşekkürler. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
perkusyon Üye Toplam 203 yazı | Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek |
knsderin Yeni Üye Toplam 39 yazı | 30/11/2018 : 11:42:57 Alıntı
Kişinin belirli bir olgunluk seviyesine ulaşması kısaca. Yerleşim : Türkiye / Ankara |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |