Üye Toplam 2311 yazı |
|
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 23/08/2009 : 02:07:46 Alıntı
(SES_RESİM) BENİ UNUTMA - Ümit YAŞAR OĞUZCAN / Aysun ASAR Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma. O saatelerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma.. Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma.. Hala duruyorsa yeşil elbisen, Onu bir gün yalnız benim için giy Saksındaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma.. Büyük acılarla tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma... Şiir : Ümit Yaşar OĞUZCAN Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Ne güzel demekki hala onu hatırlayanlar var. Benim babam edebiyat öğretmeni. Ortaokulda evdeki kitapları okurdum. O günlerimi hatırlattınız be hocam. Ne güzel oldu gecenin şu saatinde....... tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
METTİN Üye Toplam 2311 yazı | 23/08/2009 : 05:31:17 Alıntı
Bu gün doğmuş bende tesadüfen wikipedide gördüm,doğuda askerliğimi yaparken tüm şiirlerini okudum,gerçek dünya ile bağlantılarımı sağlayan ender ve özel insanlardan biriyidi,zira fazla okuyacak bir şey bulamadık o zor şartlarda,görüyorsunuz sanat,sanatçı kimlerde ne demler bırakıyor,her şiir her şarkı her kes için farklı anları anlatıyor,çok yalın bir şair sanki şiirlerini ben yazmışım gibi belkide ondan bir şeyler bırakmıştır sizde de bende de..Sizde sağolun,gecenin bir vaktinde bu konuya ilgi duyabilmek te çok hoş olmuş,saygılarımla.. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |