Girişimci Editör Toplam 544 yazı |
|
murat03 Üye Toplam 165 yazı | 04/08/2009 : 14:00:35 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Afyon | Meslek : Danışmanlık |
leo1537 Üye Toplam 473 yazı | 06/09/2012 : 00:58:07 Alıntı
Olayin akisini anlatiyorum, sonucta bilmek istedigim konu: 1-Sözlesmenin gecerliligi hukuken ne derecedir 2-Ne yapmam gerekiyor 3-Kendimi daha ne derecede garantiye alabilirim 4-Sözlesmeyi feshedebilirmiyim 5-Herhangi bir talepte bulunabilir miyim…ne Kadar. 6-SENETLERI ödemeksizin alip karsilikli anlasmaya gitme , 7-anlasmayi tekrar elden gecirme hakkim varmi 8-Ne gibt tehlikeler olabilir. 9-Ekimde senet günü geliyor..Assagidaki belirtilen sorunlardan sebep, ödemezsem ne olabilir. Tabiki kisiyle bir mutabakata gitmeye calisacagim. Haziran ayinda fiyat konusunda anlasip, daireyi sözlesme yapip, sentleri(ekim 2012+kasim 2015) imzala**** aldik. Kat irt. tapumu da aldim. Sözlesmeye göre, 1-daire teslimatinin gecikmesi durumunda 2-senetlerin günü buk teslimat tarihine göre atacak 3-Teslimat tarihine Kadar, bize virilen baska sitede oturma hakkimiz olacak 4-2015 teki senetimizin günü gelmeden önce, bildirdigimiz taktirde, daireyi satabilecegiz ve senetin günüde satisa kadar uzatilacak ... Lakin su an ögrendigim kadari ile, bir mania sorunu sebebinden bina bizim aldgimizda bile mühürlüymüs(insaat yavasta olsa hala devam etmekte) ve sitedeki iki bina arasindan belediye tarafindan bir yol gecmekteymis. Bu konular bize mütahit tarafindan söylenmedi. Sözlesmeyi biz aramizda imzaladik ve kat irtifak taoumuzu aldik. Noterden Hipotek vekaletini de verdik. Simdi yukaridaki sorularima ek olarak, bana gereuen bilgiyi verirseniz sevinirim. Saygi tesekkürler L. Yilmaz Yerleşim : Türkiye / De | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |