Yeni Üye Toplam 70 yazı |
| ||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | İngilizce ve Ruscayı gerçekten tam olarak yazabiliyor ve konuşabiliyorsan zaten yolun yarısını geçmişsin demektir. Sana bir lisasns diploması lazım artık. Mümkünse 4 yıllık oku. Değilse 2 yıllıkta olur. Bütün yapacağın yurtdışının neye ihtiyacı var onu tespit etmek. Bunu üretmek ve satmak. Türkiyenin son yılllarda yurt dışı açısından en çok atılım yaptığı sektör bitkisel üretim oldu. Ancak makine sektöründe de yurt dışında büyük bir pazar var. Elektronik pazarında Çin in elinden alınabilecek pazarlar var. Fakat Makine ve elektronik üretimler yapıp pazar bulmak çok küçük olmayan sermayeler gerektirebilir. En kısa yol bitkisel üretimler ki bizim ülkemiz bu konuda doğla bir potansiyele sahiptir, çabucak pazarlanmasını sağlar. Alnından öpüyorum. Çok doğru bir yoldasın bundan emin ol ve kendini eğitebildiğin kadar eğit. Başarılar. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
merktap Üye Toplam 157 yazı | 28/07/2009 : 08:52:08 Alıntı
arkadasım gercekten sektrun onu cok acık yelpazesı en genıs olan bolumdur ve ınan yıllık bolumlerın %50 sinden fazlasından daha iyi yolun acık olsun dil bilmen gercekten sana cok avantaj saglayacak. bende bu sene bıtırdım dıs tıcaretı. suan bı gumruk fırmasındayım ve dilimi geliştirme peşindeyim e-broker Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : İthalat / İhracat |
fahri Yeni Üye Toplam 70 yazı | 28/07/2009 : 09:44:04 Alıntı
Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten bu kadar kararsızken içimi aydınlattınız.Tercihlere az bi süre kala kafamda birşeyler şekillenmeye başladı sağolun. Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş | Meslek : Öğrenci |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |