Editör Toplam 146 yazı |
|
m.soker Üye Toplam 133 yazı | 17/02/2005 : 17:40:41 ![]() saygılar; **SökeR** Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
macromx Editör Toplam 146 yazı | Beynine ve bileğine güvenen adam işsiz kalmaz. Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : Diğer |
melih15 Üye Toplam 370 yazı | 18/02/2005 : 09:07:08 ![]() Diploma insana hiç birşey vermez. Birçok fabrikayı gezmiş incelemiş biri olarak çok şahit olduğum bu tür yanlışlıkları çok normal buluyorum artık. Diploma iş yapmıyor. Benim diplomamda şu yazıyor diyip masaya kurulmak yetmez. Mezun olduğum ilk yıllarda çalıştığım fabrikada patron bende diplomamı sormamış ve merak da etmemişti. İş orada yaparsan buyur demişti. Ülkemizde o yıllarda çok yeni olan ve ABD ise 30-40 yıl önce defteri dürülen patentleri, 50 sente getirerek işe başlayınca zaten soracak hali de kalmamıştı. Ben birçok lise mezununu çalışanımı İşletme mezunu ya da diğer yüksek okul mezunlarına değişmem. Önemli olan okulda öğrendiğini gerçek hayata uygulayabilmen ve iş hayatına ışık tutacak beceriye sahip olmandır. En büyük stres; patronun daha fazla para kazanmak için verdiği negatif elektirik olmuştur bana. Başarıdan çok parayı önemsemek, küçültücü ve stres verici olmuştur bana. Taşı fırlatıp, tekrar alıp tekrar fırlatarak peşinde koşmak ne güzel oysa ki. Sağlıklar diliyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Danışmanlık |
hascence Üye Toplam 1122 yazı | Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Güzelyurt | Meslek : Bankacılık-Finans |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |