Üye Toplam 320 yazı |
|
Ismail KIRTILLI Yazar Toplam 997 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
M. Orhun Eskici Yazar Toplam 175 yazı | Her yeni bir şey öğrendiğimde, bilgi çemberinin çapının büyüdüğünü, fakat aynı anda alanı genişleyen bilgi dairesi içinde gittikçe daha az şey bildiğimi öğrendim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ekonomist |
mahir Yeni Üye Toplam 11 yazı | 04/06/2002 : 00:05:59 Alıntı
Yaş 27: Hayatın yaşanmaya değer olduğunu, geçmişe gidemediğimi, geleceğin meçhul olduğunu, şu anın kıymetini bilmem gerektiğini Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
M. Orhun Eskici Yazar Toplam 175 yazı | Öğrendim, ders aldom diye düşündüğün konularda dahi, hala daha çok öğrenilecek şey olduğunu öğrendim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ekonomist |
M. Orhun Eskici Yazar Toplam 175 yazı | yaş 31: Öğrendim, ders aldım diye düşündüğün konularda dahi, hala daha çok öğrenilecek şey olduğunu öğrendim. Öğrenmenin sonu olmadığını, onun için bir şeyler başarmak için öğrendiklerimi, ne kadar az olursa olsun, uygulamam gerektiğini öğrendim. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ekonomist |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |