Yeni Üye Toplam 8 yazı |
|
BUGÜN Üye Toplam 226 yazı | acaba çocuklarımıza yeterince zaman ayırabiliyormuyuz?onların gözlerinin içine bakıp on dakikamızı bile gerçekten dinlemeye ayırsak pahalı hediyelerden kat kat fazlasını yapmış oluruz bence.oğluma ayırdığım vakit azalırsa mutlaka onu kaliteli hale getirmeye çalışıyorum.lütfen sizlerde bunu deneyin süre önemli belki ama onlarla kaliteli zaman geçirmek çok hassas ve unutmamamız gereken bir faaliyet ilerileri için. http://sultanaorganizasyon.blogcu.com kutlamaya değer herşeyde yanınızda.. Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Memur |
oğuzlar Yeni Üye Toplam 6 yazı | 14/02/2009 : 13:11:40 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
u.ü Yeni Üye Toplam 8 yazı | 14/02/2009 : 17:50:54 Alıntı
tesekkür ederim yorumlarınız için.keske demek istemiyorum ama keske su kısacık hayatta deger vermek için böylesine gec kalmasak.. uludag Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Öğrenci |
akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | Hayatta iki çocuğun herşeyinden sorumluyum. Bir çocuk derdini anlatamadığında defalarca ve ısrarla gerçeği anlatmaya çalışırken diğeri asla konuşmaz. Benim çocukluğum ikisinin arası bir şeydi bazen anlatmaya uğraşır bazen de içime gömer konuşmazdım. Hiç bir baba çocuğuna hiç bir sebeple tokat atmamalı. tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |