Üye Toplam 506 yazı |
|
senger Üye Toplam 124 yazı | 10/02/2009 : 23:08:26 Alıntı
İşte sizede yakışan böğlesi yazılar,çok güzel harika,süper. Bakın mest ettiniz beni,içinizdeki güzellikleri yansıtın,o güzellikler vardır sizde eminim.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
Fahas Üye Toplam 506 yazı | 11/02/2009 : 01:10:49 Alıntı
Teşekkür ederim. Umarım alınmazsın.. Sen Ve Ben Dostum, Sen ve ben Hayata hep yaban kalacağız. Birimiz diğerine Ve her birimiz kendisine. Senin konuşacağın Ve benim seni dinleyeceğim güne değin. Sesini sesim sanarak. Ve karşında durduğum güne değin. Bir aynanın karşısında duruyormuşcasına. Halil Cibran Mutluluk dışarıdan elde edilecek bir hal değildi. Mutluluk ancak içimizden dışımıza taşacak bir hal olabilirdi. Mutluluk bir koşula bağlanamazdı, onun bir adı yoktu. O değişmez olmalıydı, o her halde ve her yerde var olmalıydı. O bir huzur haliydi. Her ne olursa olsun hiç bozulmayan, azalmayan ya da artmayan bir duyguydu. O gün tüm bu hali içinde barındıran yeni bir kelime öğrendim. Sevgi. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretim görevlisi / Asistan |
BUGÜN Üye Toplam 226 yazı | sayende biraz halil cibran okuyacağım sanırım http://sultanaorganizasyon.blogcu.com kutlamaya değer herşeyde yanınızda.. Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Memur |
BUGÜN Üye Toplam 226 yazı | Çocuklar Çocuklarınız sizin çocuklarınız değil, Onlar kendi yolunu izleyen Hayat'ın oğulları ve kızları. Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler Ve sizinle birlikte olsalar da sizin değiller. Onlara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi değil. Çünkü onların da kendi düşünceleri vardır. Bedenlerini tutabilirsiniz, ruhlarını değil. Çünkü ruhlar yarındadır, Siz ise yarını düşlerinizde bile göremezsiniz. Siz onlar gibi olmaya çalışabilirsiniz ama sakın onları Kendiniz gibi olmaya zorlamayın. Çünkü hayat geriye dönmez, dünle de bir alışverişi yoktur. Siz yaysınız, çocuklarınız ise sizden çok ilerilere atılmış oklar. Okçu, sonsuzluk yolundaki hedefi görür Ve o yüce gücü ile yayı eğerek okun uzaklara uçmasını sağlar. Okçunun önünde kıvançla eğilin Çünkü okçu, uzaklara giden oku sevdiği kadar Başını dimdik tutarak kalan yayı da sever. Halil Cibran http://sultanaorganizasyon.blogcu.com kutlamaya değer herşeyde yanınızda.. Yerleşim : Türkiye / Şanlıurfa | Meslek : Memur |
şadan59 Yeni Üye Toplam 14 yazı | O En Güzel Sevgi İnsan Sevgisi O sevgi başlamış rabbul alemde Habibinin sevgisi cümle alemde Kalplere nakş olmuş sevmek hasleti İnsanlarda sevmek allah vergisi Kimisi kucaklar sarar özlemle Kimisi kucaklar seven gözlerle Yeşersin solmasın bütün özlerde O en güzel sevgi insan sevgisi Şefkatli olmalı analar gibi Sarmalı sormalı her bir garibi Sevgiler aratmaz bazan tabibi Çare olur dertlere insan sevgisi Selamlar sevgiler sarsın dünyayı Hoşgörü süslesin artık rüyayı Hatırına yaratmış güneşle ayı Rabbimden bir ikram insan sevgisi Bakmayın köyüne kaşı gözüne Her hali benziyor özü özüme Dolmasın bir daha yaşı gözüne Tüm alemi birleştirsin insan sevgisi Şadan Yenişafak http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=32035&siir=429542&order=baslik Sevgiyle kalın şadan yenişafak Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
senger Üye Toplam 124 yazı | 11/02/2009 : 19:33:22 Alıntı
Aalınmam sayın fahas,sen böyle güzel yazılar yaz ama hep yaz mutlu edersin bizleri.. Yaşamak iyileri ve kötüleri ikiye bölmemektir. İnsanları sevmek hiç ölmemektir. (h. avni dede) Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |