Yeni Üye Toplam 69 yazı |
|
mkutun Üye Toplam 116 yazı | 23/08/2020 : 19:56:48 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bankacılık-Finans |
lehat Üye Toplam 262 yazı | 04/09/2020 : 22:39:01 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Ticaret |
diyaristas Yeni Üye Toplam 12 yazı | 05/09/2020 : 12:47:21 Alıntı
merhabalar. türkiyede yaşıyorum. sağlık, eğitim ve sosyal hizmet sektörü ile ilgili yıllık deneyimimiz var. yeni iş fikirleri yada iş fikirlerine ortaklık yapabilecek arkadaşlarla görüşmek isteriz. önceliğimiz sağlık turizmi ve sosyal hizmet alanları Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim |
YIRSekerO Yeni Üye Toplam 33 yazı | 20/09/2020 : 07:43:43 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Diğer |
onka Yeni Üye Toplam 26 yazı | 19/10/2020 : 00:00:37 Alıntı
Startupmarket.com gibi platformlarda yatırım arayan girişimcilerin sayısı her geçen gun artıyor. Lojistik sektöründe hızlı büyüyen yatırımlar olabilir. Proptech yatırımları olabilir. Ama çok acele etmeyin maalesef bedavadan biraz pahalıyız bedava olunca gelin yatırıma. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |