Yeni Üye Toplam 46 yazı |
|
bakanbakan35 Yeni Üye Toplam 98 yazı | www.annevebebekbakimi.com Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Diğer |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Ayrıca yabancı siteleriniz ne tip ilgi alanlarına hitap ediyor? Biz yurtdışına online satış yapıyoruz uzun süredir. Eğer uygun alanlar var ise Affilate tarzında bir çalışma düzenlemek isteriz. Hatta eğer Web ile sürekli iç içe iseniz kendiniz de bir yandan yeni bir site ile gelir de elde edebilirsiniz. Konu ile ilgili özel mesaj üzerinden dönebilirseniz daha iyi olacaktır.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
brwland Yeni Üye Toplam 46 yazı |
Merhaba konuyu arkadaşlara örnek olsun diye açtım. Çok çok küçük sermaye ile para kazanıyorum ben. Elbette önce araştırdım. Bu işi 1 yıldır yapıyorum. 3 adet sitem var toplam masrafım yıllık 200 tl, son 1 yılda kazandığım 9 bin tl dir. Son ocak ayında 3 siteden 1.2k kazandım. Ben farklı yöntemler de yapıyorum. Pinterest sadece 1 tanesi. Pinterest hesabım ingilizce ve ziyaretçiler 30 dan fazla ülkeden gelmektedir. Eğer amacınız internetten kazanmak ise pinterest konusunu yerli ve yabancı kaynaklardan araştırmanızı öneririm. İyi forumlar. İnternetten para kazanma https://parasesi.net Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Bizim internetten para kazanmak gibi bir amacımız ve kaygımız yok. Biz üreticiyiz ve ürettiğimiz ürünleri dünyanın her tarafına internet üzerinden satıyoruz. Ve senin elde ettiğin geliri aslında dolaylı olarak da olsa bizim gibi üretici ve satıcılar sağlamış oluyor. Bu geliri direkt olarak kazanacağın bir işbirliği amacı için fikrilerini öğrenmek için yazdım. Eğer senin sitelerinin, sosyal medya hesaplarının v.s. ziyaretçileri ve takipçileri organik kullanıcılardan oluşuyor ise işbirliği yapmak isteriz. Belirttiğin kazançların çok daha fazlasını kazanma şansı yakalmış olursun. Biz de satış hacmimizi arttırmış oluruz. Misal Affilate gibi sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından gelecek satışlardan %10-%15 gibi bir gelir elde edersin. Bizim ürünlerimizin satış fiyatları 70$ - 425$ arasında değişen ürünlerdir. Ortalama sipariş tutarlarımız 150$ ürün başına. Günlük 3-6 adet sipariş almaktayız. Eğer özellikle Pinterest hesabın gerçekten başarılı ve organik takipçilerden oluşuyor ise, ayrıca sitelerin bizim sektöre ilgili kişileri çekebiliyor ise günlük en az 2-3 sipariş alabilirsin ki bu da en kötü ihtimal ile günlük 40-45 $ gelir elde etmen demektir. Tabii hesapların v.s. sadece reklam tıklamasından kazandırmaya yönelik organik olmayan bir kitleden oluşuyorsa bu gerçekleşemez. Gerçekleşemeyeceği gibi bize de zarar verir. Bu sebeple o kadar detaylı sorular sordum. Konu ile ilgili özel mesaj üzerinden dönebilirsen daha iyi olacaktır. Çünkü konuya hakim olmayan ve anlayamayacak kişilere bir şeyler anlatmaktan yorulduk çünkü, rakam gören yazıyor sonra.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
İlk yazdığınızda da anlamıştım ama durum biraz farklı, ben satış ortaklığına sıcak bakmıyorum. 3 sitem ile günde 1 saat ilgileniyorum. Web sitenizi inceledim. Pinterest canvas tablo için oldukça uygun bir yer. Kendinize bir hesap açarak ürünlerinizi kendiniz satabilirsiniz. Benim takipçi sayım fazla değil, takipçinin de önemi yok pinterestte. Son 1 ayda 1.2 milyon kişi paylaşımlarımı görmüş ve bir kısmı siteme gelmiş. Haliyle hit organik doğal kullanıcılar. Pınterest sosyal medyasını biraz araştırırsanız siz de kolayca yapabilirsiniz. Ama yok illa benimle çalışmak isterseniz kendi hesabımda sizin resimleri paylaşırım size özel bir pano açarak. Elbetteki ücreti ile. Hesabımda 1.1k resim var ve son ay 1.2k para kazanmışım yani kendi hesabımdan paylaştığım resim başına son 3.5 ayda 1 tl gelir elde etmişim. Sizin içinde paylaşılan resim başına 2 tl ücret isterim, örneğin 500 resim paylaşmamı isterseniz 1k ücreti olur. Diğer türlü satış ortaklığını düşünmüyorum. Hesabım son 1 aylık istatistiği ektedir. ![]() Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Bizim zaten kendi pazarlama alanlarımız altında, Pinterest, Facebook, Instagram v.s. hesaplarımız var ve gayet de güzel dönüşler sağlıyoruz. Sadece yeni ve potansiyeli olan satış partnerleri arıyoruz. Tabi bu tip bir çalışma istemiyorsan yapacak bir şey yok. 2006'dan beri online satış yaptığımız için, biz de satışa odaklanmadan yapılan tanıtım çalışmalarının bir yararı olmadığını iyi gözlemleyebilmiş ve analiz etmiş durumdayız. Dolayısı ile yapacak bir şey yok :) Sana çalışmalarında başarılar dilerim.
brwland Yeni Üye Toplam 46 yazı | Teşekkür ederim size de bol kazançlar İnternetten para kazanma https://parasesi.net Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
Justorcun Üye Toplam 103 yazı | arkadaşın uyguladığı pinterestten kendi sitesine trafik çekip adsense ile tıklanan reklamlardan para kazanmak üzerine. şu anda bu işi ciddi bilenler kazanıyor çünkü pinterest hesapları tek tek banlamaya başladı bir süredir. ve para kazanmak isteyenler tek site değil cok daha fazla site açarak bu işe giriyor. (10 ve üzeri açanlar da var.) düzenli ve kullanıcıya faydalı olan google'ın sevdiği tarzda bir blog'dan para kazanıyorsanız bence devam etmelisiniz. ama pintereste güvenmek yaş tahtaya basmaktan farksız :) Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Reklam |
Evet haklısınız, günlük 1k kazanan kişilerde var. Ben 3 site ile manuel yapıyorum ve 1 yıldır sorun olmadı. Tecrübeli olanlar için pinterest güzel kazanç vaadediyor. Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
Ayıboğan Üye Toplam 122 yazı | ![]() ![]()
Merhaba,bahsettiğiniz toptan satış sayfalarına bir örnek verebilirmisiniz? Bende ek iş olarak bu tarz bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Yerleşim : Türkiye / Giresun | Meslek : Ticaret |
shalala Yeni Üye Toplam 23 yazı | konu ile alakalı daha detaylı açıklama yapar mısınız Nerde başlamalı hangi konu bulmalı dil ne olmalı gibi Paylaşmak güzeldir :) Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
Onları da siz araştıracaksınız.... Ben ne yaptığımı ne kazandığımı söyledim gerisi sizde. İnternetten para kazanma https://parasesi.net Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
shalala Yeni Üye Toplam 23 yazı | Hocam siz doğru yolu bulmuşsunuz. Bulana kadar illaki epey aşamalardan geçmişsiniz. Zaman hızla geçiyor biz de aynı adımlardan geçmeyelim benimle özelden, maille ya da telefon ile nasıl yaptınız, nelere dikkat etmemiz gerekdiği yazarsanız çok mmnun kalırım. bu işte bilgiliyim ama nakite dökemedim. Lütfen bu isteğimi geri çevirmeyiniz. Paylaşmak güzeldir :) Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
brwland Yeni Üye Toplam 46 yazı | Kimse kazandığı yolu yöntemi söylemez hocam. Benim tecrübem bana aittir... Sizde araştırarak kendi tecrübenizi edinmelisiniz... R10 da araltırma yapmaya başlayabilirsiniz... İyi forumlar. İnternetten para kazanma https://parasesi.net Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Mühendis |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |