Yeni Üye Toplam 15 yazı |
|
ege10ege Yeni Üye Toplam 71 yazı | 24/11/2019 : 01:54:02 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
Yusuf YALÇIN Yeni Üye Toplam 15 yazı | 24/11/2019 : 16:52:35 Alıntı
Evet yani durabilir araçlar rahatlıkla buranın sadece yaya yönünden sıkıntısı var az insan geçiyor Yusuf YALÇIN Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Gıda |
Masor07 Üye Toplam 546 yazı | 24/11/2019 : 17:16:32 Alıntı
Yasal mı bilmiyorum ama tütüncü olabilir :)) El yapımı gözleme börek tarzı olabilir.İşe giderken uygun ve lezzetli pratik yemekler yapılırsa iş görebilir diye düşünüyorum. Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : Emlakçı |
arpad Yeni Üye Toplam 33 yazı | 24/11/2019 : 23:34:59 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Esnaf |
ege10ege Yeni Üye Toplam 71 yazı | 25/11/2019 : 01:15:57 Alıntı
Araçlarını park etmeye değer bir şeyler satman gerekecek o zaman. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |