Selamun aleykum,
değerli koniks takipcileri 10 yıldır bu siteyi düzenli olarak takip etmekteyim. Buradan her anlamda çok faydalandım hepinizden Allah razı olsun. Bunca yıldır okuduklarimdan ogrendiklerimle iş hayatıyla ilgili yüzlerce bilgi ve her yerde öğrenilmesi mümkün olmayan tüyolar edindim. Diğer iş fikirleri sitelerine göre burası çok daha kaliteli çok daha ufuk açıcı aydınlatıcı samimi ve gerçekçi bir platform. Eski yillardaki canlilik olmasa da ne olursa olsun diğerlerine göre buradaki yazarların daha aklı başında ve işinde gücünde insanlar olduklarını düşünüyorum ve görüyorum,zaten yıllardır burayı takip etmemin nedenide bu. Eminim çoğunuz burdaki bir fikirden yola çıkarak bambaşka bir fikir kafasında oluşturmuştur. Zaten yeni ve farklı fikirler hep bu sinerjiden beyin fırtınalarından ve karşılıklı iletişimden ortaya çıkmıştır.
Bu şekilde başlıkları ve konuları takip eden herkes umarım bundan istifade eder ve farklı ilhamlarla buluşur. Allah herkesin rızkına kefildir. İşleriniz hayırlı ve bereketli olsun. Allah'a emanet olun.