Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
luckxor Yeni Üye Toplam 73 yazı | 26/08/2019 : 11:15:45 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek |
fıratyaman Yeni Üye Toplam 3 yazı | 09/11/2019 : 00:38:33 Alıntı
Ben de aynı konuyla ilgileniyorum... Ama maalesef benimde fazla detaylı bilgim yok... Butik zeytinyağı üzerine işletme kurmak istiyorum... Bahçelerimiz var... Ürün oluyor... Organik sertifika almak da mümkün... Ama detayları bilmiyorum... Sanırım önce şirket kurmak gerekiyor... Gıda üretim ve satış izni falan nasıl alınır? Bunları öğrenmek lazım... Konumuz aynı olduğuna göre iletişim kurarak bilgi-alışverişinde bulunabiliriz.... firatyaman@hotmail.com FYAMAN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen |
feyalcinucar Yeni Üye Toplam 6 yazı | 12/11/2019 : 14:55:20 Alıntı
Merhaba, zeytinde markalaşmak biraz zaman ve emek ister ama şanslısınız ki ege bölgesinde ki zeytin ve zeytinyağı işi yapanlar tembel insanlar olduğu için yıllarca markalaşma olmamış. Yeni yeni markalaşma oluyor o da toprak veya fabrika sahipleri tarafından değil, istanbul'dan gelip bu sektörde ki markalaşma boşluğunu görenler tarafından yapılıyor. Fermentasyon zeytin işinin bir zorluğu yok. Plastik bidonların içinde üretim yapılabilir. Yani işletme maliyeti yüksek çıkmaz. Ama iş zeytinyağı işine gelirse, makineler ve diğer şeylerle maliyet artıyor. Buna kosgeb desteği çok beklemeyin. Destek olmadan yapmaya çalışın veya işletmeyi destek yokmuş gibi kurup, daha sonrasında desteklere başvurmanız en doğru yoldur. Son olarak alacağınız izinler, üretim ve markalaşma konusunda yıllardır sektör tecrübesi olan bir Gıda Mühendisi olarak destek verebilirim. Detaylar için feyalcinucar@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Çanakkale | Meslek : Gıda |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |