Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
coban78 Yeni Üye Toplam 89 yazı | 19/08/2019 : 23:46:30 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker |
Fd44 Üye Toplam 103 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Diğer |
coban78 Yeni Üye Toplam 89 yazı | 23/08/2019 : 01:10:59 Alıntı
Merhabal Fd44 arkadasi incitmek asagilamak icin yazmadim fakat bazen insanlar ortalama bir insanin yapabilecegi ise gereginden fazla deger biciyorlar. Sahsen ben boyle bir fikre danisman/yonetici olarak alacagim kisiden bir basari numunesi beklerim. Mesela surayi su kadar butceyle su kadar surede su basariyi sagladim gibi bir ispat isterim. Fakat bu arkadasin fikrim super vs dedigine bakma tuttar ise arkadasin %25 ortakligi var tutmazsa olan senin parana olur. Ben ingilterede 2 tane is yapiyorum bir adamla ortaklik yapacaksam mutlaka ama mutlaka onunda makul miktarda ortakliga para koymasi lazim. Mesela burda bir arkadas bir dostumuz ile acilacak olan bir cafenin isletme sorumlulugu karsiliginda ortak oldu yatirimci kisi sifirdan dukkani kurdu 60-70 bin pound harcadi dukkanin acilmasinin 3-4 iscilik ve kar payi ortakligi bedeli ortak olan arkadas kacti gitti adami ortada birakti. Onun icin ben hep soyluyorum bir ortaklikta buyuk yada kucuk tum yatirimcilarin para koymasi lazimki "Emek zay olmazsa sizlarmi yurek" tabiri yasanmasin. Saygilar. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker |
Fd44 Üye Toplam 103 yazı | Yerleşim : Türkiye / Istanbul | Meslek : Diğer |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |