Yeni Üye Toplam 3 yazı |
|
oralce Yeni Üye Toplam 6 yazı | 21/06/2019 : 21:30:08 ![]() Bayan iç giyim ürünlerinin satışını düşünürsen görüşebiliriz. 05423343633 klmn tekstil Yerleşim : Türkiye / Beykoz | Meslek : Tekstil |
ocakbey Yeni Üye Toplam 66 yazı | ![]() ![]() Merhaba görüşelim lütfen 05423355050 hafta sonu erken saat , aramadım , Malatya / Darende memleket İstanbul ikamet Leiden/ Hollanda şirket www.connectchemical.nl/offer.pdf Murat Egemen Ocakçı ConnectTransBV OEM Türkiye Yerleşim : Türkiye | Meslek : Bankacılık-Finans |
isinc Yeni Üye Toplam 19 yazı | 25/06/2019 : 10:55:48 ![]() Merhabalar, Hem ev dekorasyonunda kullanılan esanslı mum, hem de özel gün, kına, nişan,düğün vb. etkinliklerde kullanılan hediyelik mum üreticisiyiz. Satışını yapmak isteyen var ise görüşebiliriz. İyi çalışmalar Hakan C. 0538 400 70 10 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
kaleglobal Yeni Üye Toplam 4 yazı | 05/09/2019 : 10:38:27 ![]() müşterim yok yardım bekliyorum 05541156020 Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : İmalat |
CevahirYasar Yeni Üye Toplam 2 yazı | 05/09/2019 : 16:58:40 ![]() Çorap ihracatı düşürseniz halihazırda Rusya ve bölgesine satışım var yani ürünlerim o pazara yönelik ve 1. kalitedir. Ayrıca o bölge için gerekli olan EAC sertifikalarımda mevcut. Yeni müşterilere açığız. 0539 420 84 82 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Denizci |
Loven Home Yeni Üye Toplam 17 yazı | 05/10/2019 : 01:13:14 ![]() Merhabalar, Biz Denizli'de peştemal, peşkir, havlu, ev tekstili ürünlerinin üretimini yapan tekstil firmasıyız. Yurtiçi ve Yurtdışında ürünlerimizin satışını yapabilecek firma arayışındayız. MOQ (minimum sipariş) zorunluluğu bırakmadan küçük miktarlarda alışveriş yapabilme imkanını toptan fiyat ile sizlere sunmaktayız. İlgilendiğiniz takdir de mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. lovenhometextile@gmail.com Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Tekstil |
metinturkmen35 Yeni Üye Toplam 10 yazı | 16/01/2020 : 12:46:14 ![]() su arıtma cihazı imalatçısıyız yurtdışına açılmak istiyoruz bu konuda bilginiz var mı? Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
dirih.d@gmail.c om Üye Toplam 121 yazı | ihracat gönderileriniz için info@scorpiusglobal.com mail adresinden yurt dışına en uygun fiyat alabilirsiniz. ihracat pazarı Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |