merhaba, steakhouse, döner, kebap işletmeciliğinde 35 yıllık tecrübem var. Tecrübelerimi bu işi yapmak veya işini buna çevirmek isteyen kişilerle paylaşmak isterim çünkü şu an benim böyle bir işi yapmak için maddi imkanım olmadığından kendi steakhouse restoranımı kuramıyorum.
Ama bu işte kar ortağı ve kurulum süresi içinde anlaşma gereği işin kurulum aşamasına kadar yardımcı olurum. Benim bu işteki tecrübem; canlı hayvan alımından, et kalitesinden, etin hazırlama süresi, ızgara çeşitleri, kuzu çevirme, kasap, köfte, sucuk imalatı, tüm et çeşitlerinde ızgara et pişirme memnuniyetine kadar mutfak kurulumu ızgara dolap kasap tezgahına kadar her şeyi çok iyi biliyorum çünkü 35 senem bu işte geçti, bu işi yapacak arkadaşlar benim tecrübemden faydalanacaklardır kesinlikle.
Yanlış bilgi, yanlış harcama taraflı değilim çünkü doğru malzeme alımı bile işletme için çok önemli. Ben şu an Güney Amerika’dayım uygun bir anlaşma olursa vize sorun olmayan yere gelebilirim.