Herkese bol kazançlı günler. Türkiye'de şu saatlerde sizler dinlenmeye geçmişken burada (New York) işler son sürat devam ediyor. Ben Türkiye'den ortopedik malzeme ithal ediyorum. Bunun yanında Abd piyasasına Türkiye'den küçük miktarlarda başla**** süreklilik arz edecek bir/birkaç ürün daha ithal etmeyi düşünüyorum. Ortopedik malzemeleri fiyat avantajı ile bağlantıda olduğum birkaç yerel satıcıya komisyon ile satıyorum. Bu ürünün pazar araştırmasına bahsettiğim avantaj sayesinde çok kafa yormadım ancak sıkı bir pazar araştırmasıyla farklı ama niş olmayan bir/birkaç ürün daha satmak istiyorum. Çünkü amacım güvenilirliği olan bir firmanın Abd pazarında süreklilik arz edecek ürün ya da ürünlerini pazarlamak. Mermer sektöründe Türkiye iç piyasasında biraz tecrübem ve çevrem var ancak Abd'de oturmuş ve kurumsallaşmış birkaç mermer firması var ve dahası mermerin birim maliyeti yüksek. sonuç olarak bu sektörden pay almak zor. Sizlerin Abd hakkında paylaşmaya açık olduğunuz bir pazar araştırması varsa iş tekliflerinizi ve fikirlerinizi talep ediyorum. Lütfen sermaye gerektiren bayilik tekliflerinde bulunmayınız.