Yeni Üye Toplam 7 yazı |
| ||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
dgnynlmzcn Yeni Üye Toplam 1 yazı | 04/09/2018 : 13:21:46 Alıntı
Ukraine düşündüğün gibi sağlam bş pazar değil. Benim şahsen Ukrayna da 2 yıl tecrübem var 100bin dolara yakın para kaybettim. bana telefonla ulaşırsan sana daha geniş bilgi verebilirim. 0505 000 16 70 selamlar dgnynlmzcn Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
EdaDerya Yeni Üye Toplam 9 yazı | ihracat yapmak isteyen yerel üreticilere ihracat danışmanlığı hizmeti vererek kısa zamanda ihracatçı olmalarını sağlıyor ve geniş müşteri portföyü oluşturuyoruz. info@doranhagen.com adresinde bize ulaşabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İthalat / İhracat |
armadillo Yeni Üye Toplam 7 yazı | 01/01/2019 : 01:06:01 Alıntı
BuyTroy.com'da ücretsiz mağaza açıp yurtdışına satış yapabilirsiniz. Hatta BuyTroy.com'a listelediğiniz ürünlerin Ebay'de de satışa açılmasını isteyebilirsiniz. Paypal ihtiyacınız yok. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Mimar |
canmorrisusa Yeni Üye Toplam 57 yazı | Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok fark etmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz. https://www.bestbuyfromturkey.com/ info@bestbuyfromturkey.com Selçuk Dündar Tel: 0532 3518161 canmorris Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |