Yeni Üye Toplam 1 yazı |
|
cnkslmn Yeni Üye Toplam 55 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Gıda |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 31/07/2018 : 01:32:18 Alıntı
bahsettiğiniz bölgedeki talep nasıl olur bilemem ama bi mikrodalga fırınla ısıtıp servis yapabilirsiniz. dışardan simit alma yoluna gidecekseniz bir fırınla anlaşıp yapabilirsiniz. hatta anlaşmanızı günde 2-3 servis şeklinde yapabilirseniz daha taze simitler satabilirsiniz. tabi sadece simit satmayın. menüyü biraz geniş tutun. işi ciddiye alır ve profesyonel bir yaklaşımla yerine getirebilirseniz bayilik almadan da kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. farklı markalardaki simit kafeleri ziyaret edin. sistemlerini farklı yönlerini gözlemlemeye çalışın. sonra da kendi sisteminizi oturtmaya çalışın. bu tarz bir iş yapma şekli sizi zorlarsa o zaman da biraz franchise bedeli ödeyip bayilik alma yöntemi mantıklı olabilir. Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
knsderin Yeni Üye Toplam 39 yazı | 27/09/2018 : 11:41:58 Alıntı
Onu bende istedim. 20 bin tl sermayem vardı ancak işlek bir yer bulamadım. Açıkcası buldum ama kiraları fazlasıyla yüksek. Yerleşim : Türkiye / Ankara |
ilelsa Yeni Üye Toplam 10 yazı | 27/09/2018 : 12:06:13 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Esnaf |
onka Yeni Üye Toplam 26 yazı | 01/07/2019 : 09:50:19 Alıntı
Kendi işini yapmak ve bayilik almak temelde iki farklı iş türü aslında. Birinde risk daha yüksek haliyle getiri daha yüksek ama işi kurmak daha kolay. Diğerinde işi doğru bir şekilde kurmak da epey zor. 2019 senesi için konuşuyorum, Simit Sarayı bayiileri pek para kazanamıyor bu sene. Simit sarayı gibi bir yerin bayiliğini almanın alternatifi bence başka bir markanın bayiliğini almaktır. Başka bir Simit fırınından ürün tabii getirebilirsiniz. Ama hedefiniz günde 2 defa taze simit çıkarmak mı? Yarı pişmiş ürün temin edebileceğiniz bir fırın bulun. Getirdiğiniz simitler her saat başında veya 30 dakika dükkandaki fırından sıcak sıcak çıkartın. Bunu da pazarlamada kullanın. Her saat taze simit gibi. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |